Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 140.00 грн
У продажу від: 50 грам
Для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста і отримання листкових дріжджових виробів високої якості наш магазин рекомендує застосовувати спеціальний комплексний засіб для круасанів. При дозуванні від 0.5 до 1.5% від кількості борошна поліпшувач значною мірою полегшує обробку тіста за рахунок збільшення його еластичності. Варто відзначити зниження липкості напівфабрикату і, відповідно, зменшення кількості розривів при обробці на розкаточній машині. Оптимальна кількість поліпшувача для круасанів може відрізнятися в залежності від рецептури і якості борошна, тому перед впровадженням інгредієнта необхідно провести тестування. Вносити поліпшувач найкраще разом із борошном на етапі замісу тіста. Готові вироби відрізняються характерною сітчастою структурою, тонкою скоринкою і збільшеним обємом.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер продаж хлібопекарських поліпшувачів здійснюється від 50 грам, тому купити інгредієнт можна в будь-якій зручній кількості.
Опис
Для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста і отримання листкових дріжджових виробів високої якості наш магазин рекомендує застосовувати спеціальний комплексний засіб для круасанів. При дозуванні від 0.5 до 1.5% від кількості борошна поліпшувач значною мірою полегшує обробку тіста за рахунок збільшення його еластичності. Варто відзначити зниження липкості напівфабрикату і, відповідно, зменшення кількості розривів при обробці на розкаточній машині. Оптимальна кількість поліпшувача для круасанів може відрізнятися в залежності від рецептури і якості борошна, тому перед впровадженням інгредієнта необхідно провести тестування. Вносити поліпшувач найкраще разом із борошном на етапі замісу тіста. Готові вироби відрізняються характерною сітчастою структурою, тонкою скоринкою і збільшеним обємом.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер продаж хлібопекарських поліпшувачів здійснюється від 50 грам, тому купити інгредієнт можна в будь-якій зручній кількості.
Для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста і отримання листкових дріжджових виробів високої якості наш магазин рекомендує застосовувати спеціальний комплексний засіб для круасанів. При дозуванні від 0.5 до 1.5% від кількості борошна поліпшувач значною мірою полегшує обробку тіста за рахунок збільшення його еластичності. Варто відзначити зниження липкості напівфабрикату і, відповідно, зменшення кількості розривів при обробці на розкаточній машині. Оптимальна кількість поліпшувача для круасанів може відрізнятися в залежності від рецептури і якості борошна, тому перед впровадженням інгредієнта необхідно провести тестування. Вносити поліпшувач найкраще разом із борошном на етапі замісу тіста. Готові вироби відрізняються характерною сітчастою структурою, тонкою скоринкою і збільшеним обємом.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер продаж хлібопекарських поліпшувачів здійснюється від 50 грам, тому купити інгредієнт можна в будь-якій зручній кількості.
Опис
Для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста і отримання листкових дріжджових виробів високої якості наш магазин рекомендує застосовувати спеціальний комплексний засіб для круасанів. При дозуванні від 0.5 до 1.5% від кількості борошна поліпшувач значною мірою полегшує обробку тіста за рахунок збільшення його еластичності. Варто відзначити зниження липкості напівфабрикату і, відповідно, зменшення кількості розривів при обробці на розкаточній машині. Оптимальна кількість поліпшувача для круасанів може відрізнятися в залежності від рецептури і якості борошна, тому перед впровадженням інгредієнта необхідно провести тестування. Вносити поліпшувач найкраще разом із борошном на етапі замісу тіста. Готові вироби відрізняються характерною сітчастою структурою, тонкою скоринкою і збільшеним обємом.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер продаж хлібопекарських поліпшувачів здійснюється від 50 грам, тому купити інгредієнт можна в будь-якій зручній кількості.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах