Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 240.00 грн
У продажу від: 50 грам
Отримати об'ємні кекси з тонкою скоринкою і характерним ароматом не складе труднощів, якщо скористатися спеціально розробленою сумішшю для випічки «Панеттон». Сухий порошкоподібний інгредієнт включає комплекс хлібопекарських ферментів, які активізують процес бродіння і сприяють утворенню пористої, повітряної м'якушки. Внесення суміші дозволить підвищити еластичність тіста, а також зменшити його втрати через налипання на робочі поверхні обладнання. Крім цього, використання комплексної суміші збільшує термін зберігання готової продукції. Рекомендоване дозування компонента - 25% від маси борошна.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити суміш для випічки «Панеттон» можна не тільки в роздріб, а й дрібним оптом в оригінальній тарі по 10 кг. Доставка замовлень здійснюється Новою поштою і Укрпоштою в усі регіони України.
Опис
Отримати об'ємні кекси з тонкою скоринкою і характерним ароматом не складе труднощів, якщо скористатися спеціально розробленою сумішшю для випічки «Панеттон». Сухий порошкоподібний інгредієнт включає комплекс хлібопекарських ферментів, які активізують процес бродіння і сприяють утворенню пористої, повітряної м'якушки. Внесення суміші дозволить підвищити еластичність тіста, а також зменшити його втрати через налипання на робочі поверхні обладнання. Крім цього, використання комплексної суміші збільшує термін зберігання готової продукції. Рекомендоване дозування компонента - 25% від маси борошна.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити суміш для випічки «Панеттон» можна не тільки в роздріб, а й дрібним оптом в оригінальній тарі по 10 кг. Доставка замовлень здійснюється Новою поштою і Укрпоштою в усі регіони України.
Отримати об'ємні кекси з тонкою скоринкою і характерним ароматом не складе труднощів, якщо скористатися спеціально розробленою сумішшю для випічки «Панеттон». Сухий порошкоподібний інгредієнт включає комплекс хлібопекарських ферментів, які активізують процес бродіння і сприяють утворенню пористої, повітряної м'якушки. Внесення суміші дозволить підвищити еластичність тіста, а також зменшити його втрати через налипання на робочі поверхні обладнання. Крім цього, використання комплексної суміші збільшує термін зберігання готової продукції. Рекомендоване дозування компонента - 25% від маси борошна.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити суміш для випічки «Панеттон» можна не тільки в роздріб, а й дрібним оптом в оригінальній тарі по 10 кг. Доставка замовлень здійснюється Новою поштою і Укрпоштою в усі регіони України.
Опис
Отримати об'ємні кекси з тонкою скоринкою і характерним ароматом не складе труднощів, якщо скористатися спеціально розробленою сумішшю для випічки «Панеттон». Сухий порошкоподібний інгредієнт включає комплекс хлібопекарських ферментів, які активізують процес бродіння і сприяють утворенню пористої, повітряної м'якушки. Внесення суміші дозволить підвищити еластичність тіста, а також зменшити його втрати через налипання на робочі поверхні обладнання. Крім цього, використання комплексної суміші збільшує термін зберігання готової продукції. Рекомендоване дозування компонента - 25% від маси борошна.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити суміш для випічки «Панеттон» можна не тільки в роздріб, а й дрібним оптом в оригінальній тарі по 10 кг. Доставка замовлень здійснюється Новою поштою і Укрпоштою в усі регіони України.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах