Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 200.00 грн
У продажу від: 50 грам
Різноманітний склад суміші для випічки «Фокачча з сиром» включає молочну сироватку, екструдовану кукурудзу, пластівці картоплі. Але основним компонентом, що надає виробам неповторного аромату і смаку, є натуральний сирний порошок. Важливою складовою концентрату також є комплекс хлібопекарських ферментів, що безпосередньо впливає на реологічні властивості тіста, а в підсумку і на якість готової продукції. Завдяки збалансованому складу вдається отримати вироби стабільної якості, уникнути їх крихкості і продовжити термін зберігання випічки до 72 годин.
Для найкращого ефекту виробник рекомендує проводити дозування разом із борошном, від маси якого і розраховується кількість сухої суміші (8 - 10%).
Магазин Пекар-Кондитер пропонує суміш для випічки «Фокачча з сиром» за вигідною ціною і в будь-якій кількості - від 50 грам до дрібного опту.
Опис
Різноманітний склад суміші для випічки «Фокачча з сиром» включає молочну сироватку, екструдовану кукурудзу, пластівці картоплі. Але основним компонентом, що надає виробам неповторного аромату і смаку, є натуральний сирний порошок. Важливою складовою концентрату також є комплекс хлібопекарських ферментів, що безпосередньо впливає на реологічні властивості тіста, а в підсумку і на якість готової продукції. Завдяки збалансованому складу вдається отримати вироби стабільної якості, уникнути їх крихкості і продовжити термін зберігання випічки до 72 годин.
Для найкращого ефекту виробник рекомендує проводити дозування разом із борошном, від маси якого і розраховується кількість сухої суміші (8 - 10%).
Магазин Пекар-Кондитер пропонує суміш для випічки «Фокачча з сиром» за вигідною ціною і в будь-якій кількості - від 50 грам до дрібного опту.
Різноманітний склад суміші для випічки «Фокачча з сиром» включає молочну сироватку, екструдовану кукурудзу, пластівці картоплі. Але основним компонентом, що надає виробам неповторного аромату і смаку, є натуральний сирний порошок. Важливою складовою концентрату також є комплекс хлібопекарських ферментів, що безпосередньо впливає на реологічні властивості тіста, а в підсумку і на якість готової продукції. Завдяки збалансованому складу вдається отримати вироби стабільної якості, уникнути їх крихкості і продовжити термін зберігання випічки до 72 годин.
Для найкращого ефекту виробник рекомендує проводити дозування разом із борошном, від маси якого і розраховується кількість сухої суміші (8 - 10%).
Магазин Пекар-Кондитер пропонує суміш для випічки «Фокачча з сиром» за вигідною ціною і в будь-якій кількості - від 50 грам до дрібного опту.
Опис
Різноманітний склад суміші для випічки «Фокачча з сиром» включає молочну сироватку, екструдовану кукурудзу, пластівці картоплі. Але основним компонентом, що надає виробам неповторного аромату і смаку, є натуральний сирний порошок. Важливою складовою концентрату також є комплекс хлібопекарських ферментів, що безпосередньо впливає на реологічні властивості тіста, а в підсумку і на якість готової продукції. Завдяки збалансованому складу вдається отримати вироби стабільної якості, уникнути їх крихкості і продовжити термін зберігання випічки до 72 годин.
Для найкращого ефекту виробник рекомендує проводити дозування разом із борошном, від маси якого і розраховується кількість сухої суміші (8 - 10%).
Магазин Пекар-Кондитер пропонує суміш для випічки «Фокачча з сиром» за вигідною ціною і в будь-якій кількості - від 50 грам до дрібного опту.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах