Кошик
Ваш кошик порожній!
Родзинкою суміші безглютенової для випічки темного хліба ТМ "Grundorf" є високий вміст яблучної клітковини, яка все рідше зустрічається в повсякденних продуктах. Додавання до раціону випічки з цієї суміші дозволить відшкодувати нестачу клітковини та поліпшити обмін речовин.
Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.
Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.
Рецептура темного хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Дріжджі сухі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)
Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».
При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі 50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.
Відгуки про товар
Опис
Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.
Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.
Рецептура темного хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Дріжджі сухі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)
Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».
При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі 50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.
Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.
Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.
Рецептура темного хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Дріжджі сухі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)
Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».
При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі 50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.
Відгуки про товар
Опис
Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.
Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.
Рецептура темного хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Дріжджі сухі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)
Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».
При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі 50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Отримай знижку -15%
Підпишись на нашу розсилку.
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах