Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Суміш безглютенова для випікання темного хліба, 500 г

Арт: 526004
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Родзинкою суміші безглютенової для випічки темного хліба ТМ "Grundorf" є високий вміст яблучної клітковини, яка все рідше зустрічається в повсякденних продуктах. Додавання до раціону випічки з цієї суміші дозволить відшкодувати нестачу клітковини та поліпшити обмін речовин.

шт
Сумма:
132.00 грн
Упаковка
заводська
500 г
Виробник
Германія
Grundorf
Додаткові характеристики
Склад
крохмаль кукурудзяний сухий, крохмаль пшеничний безглютеновий, глюкозний сироп сухий, яблучна клітковина (11%), сіль, загущувачі: гуарова камідь та камідь рожкового дерева

Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.

Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.

Рецептура темного хліба:

• Суха безглютеновая суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Дріжджі сухі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)

Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».

При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі  50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.

Залиште відгук

Опис

Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.

Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.

Рецептура темного хліба:

• Суха безглютеновая суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Дріжджі сухі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)

Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».

При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі  50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.

Упаковка
заводська
500 г
Виробник
Германія
Grundorf
Додаткові характеристики
Склад
крохмаль кукурудзяний сухий, крохмаль пшеничний безглютеновий, глюкозний сироп сухий, яблучна клітковина (11%), сіль, загущувачі: гуарова камідь та камідь рожкового дерева

Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.

Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.

Рецептура темного хліба:

• Суха безглютеновая суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Дріжджі сухі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)

Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».

При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі  50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.

Залиште відгук

Опис

Все більше людей віддають перевагу темному хлібу замість білого. І не дивно, адже цей продукт є менш калорійним, ніж звичайний хліб з пшеничного борошна. З огляду на цей факт, суміш для випічки чорного хліба є однією з найбільш затребуваних в лінійці безглютенових продуктів магазину Пекар-Кондитер.

Відмінна особливість цієї суміші, яка виділяє її з інших продуктів безглютенової дієти, яблучна клітковина, що додається в кількості 11% від загальної маси компонентів. Це та складова, яка обов'язково має бути присутня в здоровому раціоні харчування кожної людини.

Рецептура темного хліба:

• Суха безглютеновая суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Дріжджі сухі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32 - 35 ˚С)

Спекти виріб без труднощів можна в звичайній хлібопічці. Для цього необхідні інгредієнти завантажуються в пристрій в послідовності, рекомендованій виробником. Для отримання хліба найкращої якості слід вибрати програму «Без глютену» або «Основна», вага заготовки - «750 грам», а колір - «Середній».

При випічці в духовці заповнену на 40% форму необхідно витримати в теплі  50 - 60 хвилин, після чого обробити поверхню виробу водою і поставити в розігріту піч. При температурі 200 ˚С процес випікання триває 30 - 45 хвилин, що залежить від ваги заготовки.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Суміш безглютенова для випікання темного хліба, 500 г
Суміш безглютенова для випікання темного хліба, 500 г
Арт: 526004
Немає в наявності
Родзинкою суміші безглютенової для випічки темного хліба ТМ "Grundorf" є високий вміст яблучної кліт...
132.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах