Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 365.00 грн
У продажу від: 50 грам
На відміну від білої, кіноа червона має більш щільну оболонку, а значить, і додатковий запас клітковини. Це варто враховувати під час її приготування - для білої крупи час приготування становить 15 хвилин, для червоної - мінімум 20. Але навіть після тривалого варіння крупа залишається трохи хрусткою. Кулінари радять промити крупу перед приготуванням, а також варити її в об’ємі води, у два рази більшому, ніж об’єм самої кіноа. Сіль найкраще додати до вже готової страви.
Страви з кіноа урізноманітнять повсякденний раціон, а також допоможуть впоратися з нестачею мікроелементів. А за рахунок рекордного вмісту білка, її рекомендують тим, хто не вживає м'яса.
Тим, хто ніколи не пробував цю дивовижну крупу, рекомендуємо купити кіноа червону в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, адже у нас можна придбати ваговий товар навіть у невеликій кількості - всього від 50 грам.
Опис
На відміну від білої, кіноа червона має більш щільну оболонку, а значить, і додатковий запас клітковини. Це варто враховувати під час її приготування - для білої крупи час приготування становить 15 хвилин, для червоної - мінімум 20. Але навіть після тривалого варіння крупа залишається трохи хрусткою. Кулінари радять промити крупу перед приготуванням, а також варити її в об’ємі води, у два рази більшому, ніж об’єм самої кіноа. Сіль найкраще додати до вже готової страви.
Страви з кіноа урізноманітнять повсякденний раціон, а також допоможуть впоратися з нестачею мікроелементів. А за рахунок рекордного вмісту білка, її рекомендують тим, хто не вживає м'яса.
Тим, хто ніколи не пробував цю дивовижну крупу, рекомендуємо купити кіноа червону в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, адже у нас можна придбати ваговий товар навіть у невеликій кількості - всього від 50 грам.
На відміну від білої, кіноа червона має більш щільну оболонку, а значить, і додатковий запас клітковини. Це варто враховувати під час її приготування - для білої крупи час приготування становить 15 хвилин, для червоної - мінімум 20. Але навіть після тривалого варіння крупа залишається трохи хрусткою. Кулінари радять промити крупу перед приготуванням, а також варити її в об’ємі води, у два рази більшому, ніж об’єм самої кіноа. Сіль найкраще додати до вже готової страви.
Страви з кіноа урізноманітнять повсякденний раціон, а також допоможуть впоратися з нестачею мікроелементів. А за рахунок рекордного вмісту білка, її рекомендують тим, хто не вживає м'яса.
Тим, хто ніколи не пробував цю дивовижну крупу, рекомендуємо купити кіноа червону в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, адже у нас можна придбати ваговий товар навіть у невеликій кількості - всього від 50 грам.
Опис
На відміну від білої, кіноа червона має більш щільну оболонку, а значить, і додатковий запас клітковини. Це варто враховувати під час її приготування - для білої крупи час приготування становить 15 хвилин, для червоної - мінімум 20. Але навіть після тривалого варіння крупа залишається трохи хрусткою. Кулінари радять промити крупу перед приготуванням, а також варити її в об’ємі води, у два рази більшому, ніж об’єм самої кіноа. Сіль найкраще додати до вже готової страви.
Страви з кіноа урізноманітнять повсякденний раціон, а також допоможуть впоратися з нестачею мікроелементів. А за рахунок рекордного вмісту білка, її рекомендують тим, хто не вживає м'яса.
Тим, хто ніколи не пробував цю дивовижну крупу, рекомендуємо купити кіноа червону в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, адже у нас можна придбати ваговий товар навіть у невеликій кількості - всього від 50 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах