Кошик
Ваш кошик порожній!
Кіноа біла - це продукт, який найчастіше застосовується для приготування каші. Високий вміст білка робить її дуже цінним продуктом для людей, що піклуються про своє здоров'я. Нейтральний смак дозволить використовувати крупу для приготування як перших страв, так і десертів.
Ціна за кг: 250.00 грн
У продажу від: 50 грам
Батьківщиною кіноа вважається Південна Америка. У цьому регіоні крупа здавна вживалася в їжу нарівні з картоплею і кукурудзою. Рослина, яка отримала назву «Золоте зерно», культивувалася в високогірних районах Анд. Потрапивши в поле зору людей, які дотримуються здорового харчування, кіноа біла за короткий термін зуміла завоювати популярність в нашому регіоні. Воно й не дивно, адже за кількістю білка цій крупі практично немає рівних. Середній його вміст в кіноа - 16%, а за амінокислотним складом білки даного продукту дуже близькі до білків молока. Кіноа біла також багата на залізо, кальцій і фосфор, необхідні для повноцінного функціонування організму.
Використання кіноа не обмежується тільки приготуванням каш. Її можна сміливо додавати в салати, випічку, перші страви. Перемелена крупа також знайшла застосування: борошно, отримане з кіноа, використовується для приготування хліба, а також макаронних виробів. Для того, щоб урізноманітнити свій повсякденний раціон, необхідно лише придбати кіноа білу в магазині Пекар-Кондитер!
Опис
Батьківщиною кіноа вважається Південна Америка. У цьому регіоні крупа здавна вживалася в їжу нарівні з картоплею і кукурудзою. Рослина, яка отримала назву «Золоте зерно», культивувалася в високогірних районах Анд. Потрапивши в поле зору людей, які дотримуються здорового харчування, кіноа біла за короткий термін зуміла завоювати популярність в нашому регіоні. Воно й не дивно, адже за кількістю білка цій крупі практично немає рівних. Середній його вміст в кіноа - 16%, а за амінокислотним складом білки даного продукту дуже близькі до білків молока. Кіноа біла також багата на залізо, кальцій і фосфор, необхідні для повноцінного функціонування організму.
Використання кіноа не обмежується тільки приготуванням каш. Її можна сміливо додавати в салати, випічку, перші страви. Перемелена крупа також знайшла застосування: борошно, отримане з кіноа, використовується для приготування хліба, а також макаронних виробів. Для того, щоб урізноманітнити свій повсякденний раціон, необхідно лише придбати кіноа білу в магазині Пекар-Кондитер!
Батьківщиною кіноа вважається Південна Америка. У цьому регіоні крупа здавна вживалася в їжу нарівні з картоплею і кукурудзою. Рослина, яка отримала назву «Золоте зерно», культивувалася в високогірних районах Анд. Потрапивши в поле зору людей, які дотримуються здорового харчування, кіноа біла за короткий термін зуміла завоювати популярність в нашому регіоні. Воно й не дивно, адже за кількістю білка цій крупі практично немає рівних. Середній його вміст в кіноа - 16%, а за амінокислотним складом білки даного продукту дуже близькі до білків молока. Кіноа біла також багата на залізо, кальцій і фосфор, необхідні для повноцінного функціонування організму.
Використання кіноа не обмежується тільки приготуванням каш. Її можна сміливо додавати в салати, випічку, перші страви. Перемелена крупа також знайшла застосування: борошно, отримане з кіноа, використовується для приготування хліба, а також макаронних виробів. Для того, щоб урізноманітнити свій повсякденний раціон, необхідно лише придбати кіноа білу в магазині Пекар-Кондитер!
Опис
Батьківщиною кіноа вважається Південна Америка. У цьому регіоні крупа здавна вживалася в їжу нарівні з картоплею і кукурудзою. Рослина, яка отримала назву «Золоте зерно», культивувалася в високогірних районах Анд. Потрапивши в поле зору людей, які дотримуються здорового харчування, кіноа біла за короткий термін зуміла завоювати популярність в нашому регіоні. Воно й не дивно, адже за кількістю білка цій крупі практично немає рівних. Середній його вміст в кіноа - 16%, а за амінокислотним складом білки даного продукту дуже близькі до білків молока. Кіноа біла також багата на залізо, кальцій і фосфор, необхідні для повноцінного функціонування організму.
Використання кіноа не обмежується тільки приготуванням каш. Її можна сміливо додавати в салати, випічку, перші страви. Перемелена крупа також знайшла застосування: борошно, отримане з кіноа, використовується для приготування хліба, а також макаронних виробів. Для того, щоб урізноманітнити свій повсякденний раціон, необхідно лише придбати кіноа білу в магазині Пекар-Кондитер!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах