Кошик
Ваш кошик порожній!
Проста у використанні безглютенова суміш для випічки домашнього хліба допоможе внести різноманіття в раціон без найменшої шкоди для здоров'я. Продукт випускається в неушкоджених фабричних упаковках, що гарантує збереження всіх властивостей хлібопекарської суміші.
Продукти, які містять пшеничну клійковину, з'явилися на ринку України не так давно, але їх популяризація йде швидкими темпами. У магазині Пекар-Кондитер представлені сухі безглютенові суміші, які здатні полегшити життя будь-якої господині. За рахунок відсутності глютену в складі, ці суміші можуть застосовуватися в раціоні людей з целіакію. Одним з компонентів суміші для випічки домашнього хліба є псилліум, який отримав широке застосування в безглютеновій і дієтичній випічці.
Рецептура домашнього хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 600 г (32 - 35 ˚С)
Приготування виробів в хлібопічці рекомендується в режимі «Без глютену» або «Основний», також необхідно вибрати вагу заготовки - «750 грам» і середній колір.
Якщо приготування здійснюється в духовій шафі, заповнену тістом на 40% і накриту вологою тканиною форму необхідно витримати при температурі 32 - 35 ˚С 50 - 60 хвилин. Після цього змастити водою поверхню напівфабрикату і поставити в розігріту до 200 ˚С піч. Тривалість випічки залежить від ваги заготовки.
Опис
Продукти, які містять пшеничну клійковину, з'явилися на ринку України не так давно, але їх популяризація йде швидкими темпами. У магазині Пекар-Кондитер представлені сухі безглютенові суміші, які здатні полегшити життя будь-якої господині. За рахунок відсутності глютену в складі, ці суміші можуть застосовуватися в раціоні людей з целіакію. Одним з компонентів суміші для випічки домашнього хліба є псилліум, який отримав широке застосування в безглютеновій і дієтичній випічці.
Рецептура домашнього хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 600 г (32 - 35 ˚С)
Приготування виробів в хлібопічці рекомендується в режимі «Без глютену» або «Основний», також необхідно вибрати вагу заготовки - «750 грам» і середній колір.
Якщо приготування здійснюється в духовій шафі, заповнену тістом на 40% і накриту вологою тканиною форму необхідно витримати при температурі 32 - 35 ˚С 50 - 60 хвилин. Після цього змастити водою поверхню напівфабрикату і поставити в розігріту до 200 ˚С піч. Тривалість випічки залежить від ваги заготовки.
Продукти, які містять пшеничну клійковину, з'явилися на ринку України не так давно, але їх популяризація йде швидкими темпами. У магазині Пекар-Кондитер представлені сухі безглютенові суміші, які здатні полегшити життя будь-якої господині. За рахунок відсутності глютену в складі, ці суміші можуть застосовуватися в раціоні людей з целіакію. Одним з компонентів суміші для випічки домашнього хліба є псилліум, який отримав широке застосування в безглютеновій і дієтичній випічці.
Рецептура домашнього хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 600 г (32 - 35 ˚С)
Приготування виробів в хлібопічці рекомендується в режимі «Без глютену» або «Основний», також необхідно вибрати вагу заготовки - «750 грам» і середній колір.
Якщо приготування здійснюється в духовій шафі, заповнену тістом на 40% і накриту вологою тканиною форму необхідно витримати при температурі 32 - 35 ˚С 50 - 60 хвилин. Після цього змастити водою поверхню напівфабрикату і поставити в розігріту до 200 ˚С піч. Тривалість випічки залежить від ваги заготовки.
Опис
Продукти, які містять пшеничну клійковину, з'явилися на ринку України не так давно, але їх популяризація йде швидкими темпами. У магазині Пекар-Кондитер представлені сухі безглютенові суміші, які здатні полегшити життя будь-якої господині. За рахунок відсутності глютену в складі, ці суміші можуть застосовуватися в раціоні людей з целіакію. Одним з компонентів суміші для випічки домашнього хліба є псилліум, який отримав широке застосування в безглютеновій і дієтичній випічці.
Рецептура домашнього хліба:
• Суха безглютеновая суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 600 г (32 - 35 ˚С)
Приготування виробів в хлібопічці рекомендується в режимі «Без глютену» або «Основний», також необхідно вибрати вагу заготовки - «750 грам» і середній колір.
Якщо приготування здійснюється в духовій шафі, заповнену тістом на 40% і накриту вологою тканиною форму необхідно витримати при температурі 32 - 35 ˚С 50 - 60 хвилин. Після цього змастити водою поверхню напівфабрикату і поставити в розігріту до 200 ˚С піч. Тривалість випічки залежить від ваги заготовки.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах