Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Суміш безглютенова для випікання бісквітів та печива, 500 г

Арт: 526002
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Навіть на дієті можна поласувати смачною випічкою, якщо приготувати її з безглютенової суміші. Компоненти цього продукту не містять пшеничної клейковини, а значить підійдуть для тих, хто страждає алергією на глютен. За допомогою суміші для випічки бісквітів та печива від ТМ "Grundorf" можна урізноманітнити раціон без шкоди для здоров'я.

шт
Сумма:
130.00 грн
Упаковка
заводська
500 г
Виробник
Германія
Grundorf
Додаткові характеристики
Склад
борошно рисове, крохмаль кукурудзяний сухий, крохмаль пшеничний безглютеновий, загущувач: гуарова камідь

Рецептура печива:

• Суха безглютеновая суміш - 250 г

• Маргарин - 180 г

• Цукрова пудра - 110 г

• Пекарський порошок - 3 - 4 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

• Вода - 40 - 45 г

Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.

Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:

• Суха безглютенова суміш - 250 г

• Цукор - 270 г

• Яйця - 7 - 8 шт.

• Пекарський порошок - 6 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.

Залиште відгук

Опис

Рецептура печива:

• Суха безглютеновая суміш - 250 г

• Маргарин - 180 г

• Цукрова пудра - 110 г

• Пекарський порошок - 3 - 4 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

• Вода - 40 - 45 г

Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.

Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:

• Суха безглютенова суміш - 250 г

• Цукор - 270 г

• Яйця - 7 - 8 шт.

• Пекарський порошок - 6 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.

Упаковка
заводська
500 г
Виробник
Германія
Grundorf
Додаткові характеристики
Склад
борошно рисове, крохмаль кукурудзяний сухий, крохмаль пшеничний безглютеновий, загущувач: гуарова камідь

Рецептура печива:

• Суха безглютеновая суміш - 250 г

• Маргарин - 180 г

• Цукрова пудра - 110 г

• Пекарський порошок - 3 - 4 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

• Вода - 40 - 45 г

Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.

Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:

• Суха безглютенова суміш - 250 г

• Цукор - 270 г

• Яйця - 7 - 8 шт.

• Пекарський порошок - 6 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.

Залиште відгук

Опис

Рецептура печива:

• Суха безглютеновая суміш - 250 г

• Маргарин - 180 г

• Цукрова пудра - 110 г

• Пекарський порошок - 3 - 4 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

• Вода - 40 - 45 г

Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.

Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:

• Суха безглютенова суміш - 250 г

• Цукор - 270 г

• Яйця - 7 - 8 шт.

• Пекарський порошок - 6 г

• Ванільний цукор - 2 - 3 г

Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Суміш безглютенова для випікання бісквітів та печива, 500 г
Суміш безглютенова для випікання бісквітів та печива, 500 г
Арт: 526002
Немає в наявності
Навіть на дієті можна поласувати смачною випічкою, якщо приготувати її з безглютенової суміші. Компо...
130.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах