Кошик
Ваш кошик порожній!
Рецептура печива:
• Суха безглютеновая суміш - 250 г
• Маргарин - 180 г
• Цукрова пудра - 110 г
• Пекарський порошок - 3 - 4 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
• Вода - 40 - 45 г
Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.
Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:
• Суха безглютенова суміш - 250 г
• Цукор - 270 г
• Яйця - 7 - 8 шт.
• Пекарський порошок - 6 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.
Опис
Рецептура печива:
• Суха безглютеновая суміш - 250 г
• Маргарин - 180 г
• Цукрова пудра - 110 г
• Пекарський порошок - 3 - 4 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
• Вода - 40 - 45 г
Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.
Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:
• Суха безглютенова суміш - 250 г
• Цукор - 270 г
• Яйця - 7 - 8 шт.
• Пекарський порошок - 6 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.
Рецептура печива:
• Суха безглютеновая суміш - 250 г
• Маргарин - 180 г
• Цукрова пудра - 110 г
• Пекарський порошок - 3 - 4 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
• Вода - 40 - 45 г
Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.
Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:
• Суха безглютенова суміш - 250 г
• Цукор - 270 г
• Яйця - 7 - 8 шт.
• Пекарський порошок - 6 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.
Опис
Рецептура печива:
• Суха безглютеновая суміш - 250 г
• Маргарин - 180 г
• Цукрова пудра - 110 г
• Пекарський порошок - 3 - 4 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
• Вода - 40 - 45 г
Маргарин разом з цукровою пудрою збити на високих оборотах міксера до утворення повітряної маси (приблизно 15 - 20 хв). Після цього додати всі інгредієнти, що залишилися. Майбутні заготовки печива можна відсадити за допомогою кондитерського мішка на лист пергаменту. Випічку проводити в розігрітій до 190 - 200 ˚С печі 15 - 25 хв.
Також суміш безглютенова підходить для випічки бісквіта. Для цього знадобиться:
• Суха безглютенова суміш - 250 г
• Цукор - 270 г
• Яйця - 7 - 8 шт.
• Пекарський порошок - 6 г
• Ванільний цукор - 2 - 3 г
Цукор і яйця збити до утворення стійкої піни. Використовуючи лопатку, необхідно акуратно перемішувати утворену суміш, внести інші компоненти з рецептури. Однорідну масу можна помістити в форми і випікати в розігрітій духовці при 185 - 190˚С до повної готовності (25 - 45 хвилин). Також любителі шоколаду можуть використовувати в рецептурі бісквіта 10 г какао-порошку.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах