Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Суміш безглютенова для випікання білого хліба, 500 г

Арт: 526001
(1 відгук)
Наявність: Немає в наявності

За допомогою безглютенової суміші для випічки білого хліба можна легко отримати смачний і в той же час корисний продукт в домашніх умовах. Суха суміш прекрасно підходить як для приготування виробів в хлібопічці, так і для використання в духовці.

шт
Сумма:
130.00 грн
Упаковка
заводська
500 г
Виробник
Германія
Grundorf
Додаткові характеристики
Склад
крохмаль пшеничний безглютеновий, крохмаль кукурузний сухий, глюкозний сироп сухий, борошно рисове, сіль кухонна, загущувачі: гуарова камідь, камідь рожкового дерева

Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.

Рецептура білого хліба:

• Суха суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Сухі дріжджі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32-35 ° С)

Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».

При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.

Залиште відгук

Опис

Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.

Рецептура білого хліба:

• Суха суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Сухі дріжджі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32-35 ° С)

Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».

При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.

Упаковка
заводська
500 г
Виробник
Германія
Grundorf
Додаткові характеристики
Склад
крохмаль пшеничний безглютеновий, крохмаль кукурузний сухий, глюкозний сироп сухий, борошно рисове, сіль кухонна, загущувачі: гуарова камідь, камідь рожкового дерева

Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.

Рецептура білого хліба:

• Суха суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Сухі дріжджі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32-35 ° С)

Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».

При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.

Залиште відгук

Опис

Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.

Рецептура білого хліба:

• Суха суміш - 500 г

• Рослинна олія - ​​20 г

• Сухі дріжджі - 7.5 г

• Вода - 500 г (32-35 ° С)

Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».

При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Суміш безглютенова для випікання білого хліба, 500 г
Суміш безглютенова для випікання білого хліба, 500 г
Арт: 526001
Немає в наявності
За допомогою безглютенової суміші для випічки білого хліба можна легко отримати смачний і в той же ч...
130.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах