Кошик
Ваш кошик порожній!
Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.
Рецептура білого хліба:
• Суха суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32-35 ° С)
Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».
При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.
Опис
Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.
Рецептура білого хліба:
• Суха суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32-35 ° С)
Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».
При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.
Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.
Рецептура білого хліба:
• Суха суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32-35 ° С)
Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».
При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.
Опис
Асортимент популярної безглютенової продукції в магазині Пекар-Кондитер поповнився лінійкою сухих сумішей для випічки. Тепер приготувати корисні домашні вироби стало ще простіше. Суміш безглютенова для білого хліба є набором компонентів, в складі яких відсутня пшенична клейковина. Для того, щоб приготоване тісто мало звичну структуру і добре піддавалося обробці, використовують загусники з рослинної сировини - гуарову камедь і камедь ріжкового дерева.
Рецептура білого хліба:
• Суха суміш - 500 г
• Рослинна олія - 20 г
• Сухі дріжджі - 7.5 г
• Вода - 500 г (32-35 ° С)
Для того, щоб спекти виріб в хлібопічці, внесіть компоненти в послідовності, рекомендованій виробником пристрою. Виберіть програму «Без глютену» або «Основна», вага «750 грам» і колір «Середній».
При випіканні хліба в духовці, заповніть форму на 40% від її обсягу, накрийте вологою тканинною серветкою і залиште на 50-60 хвилин при температурі 32-35 ˚С. Перед тим, як ставити форму в піч, поверхню тістової заготовки необхідно змастити водою. Далі випікайте виріб в попередньо розігрітій печі при температурі 200 ˚С 30-45 хвилин, в залежності від ваги заготовки.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах