Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 645.00 грн
У продажу від: 50 грам
Помаранчевий шоколад з вираженим апельсиновим смаком стане яскравою прикрасою для безлічі кондитерських виробів. Інгредієнт від світового гіганта «Barry Callebaut» реалізується у вигляді монеток невеликого діаметру. Завдяки зручній формі випуску шоколад «Orange» легко піддається плавленню, а в рідкому вигляді має середню плинність. Препарат застосовують не тільки для покриття випічки і фруктів, а й для формування фігурок. Для того щоб відлити елемент декору, зазвичай використовують силіконові молди або інвентар з полікарбонату. Велика кількість какао-масла (29%) позитивно впливає на створення глянцевої поверхні готових фігурок.
Для надання десертам яскравого цитрусового смаку радимо купити апельсиновий шоколад. Зробити це можна на сайті Пекар-Кондитер, вибравши кількість вагового товару від 50 грам.
Опис
Помаранчевий шоколад з вираженим апельсиновим смаком стане яскравою прикрасою для безлічі кондитерських виробів. Інгредієнт від світового гіганта «Barry Callebaut» реалізується у вигляді монеток невеликого діаметру. Завдяки зручній формі випуску шоколад «Orange» легко піддається плавленню, а в рідкому вигляді має середню плинність. Препарат застосовують не тільки для покриття випічки і фруктів, а й для формування фігурок. Для того щоб відлити елемент декору, зазвичай використовують силіконові молди або інвентар з полікарбонату. Велика кількість какао-масла (29%) позитивно впливає на створення глянцевої поверхні готових фігурок.
Для надання десертам яскравого цитрусового смаку радимо купити апельсиновий шоколад. Зробити це можна на сайті Пекар-Кондитер, вибравши кількість вагового товару від 50 грам.
Помаранчевий шоколад з вираженим апельсиновим смаком стане яскравою прикрасою для безлічі кондитерських виробів. Інгредієнт від світового гіганта «Barry Callebaut» реалізується у вигляді монеток невеликого діаметру. Завдяки зручній формі випуску шоколад «Orange» легко піддається плавленню, а в рідкому вигляді має середню плинність. Препарат застосовують не тільки для покриття випічки і фруктів, а й для формування фігурок. Для того щоб відлити елемент декору, зазвичай використовують силіконові молди або інвентар з полікарбонату. Велика кількість какао-масла (29%) позитивно впливає на створення глянцевої поверхні готових фігурок.
Для надання десертам яскравого цитрусового смаку радимо купити апельсиновий шоколад. Зробити це можна на сайті Пекар-Кондитер, вибравши кількість вагового товару від 50 грам.
Опис
Помаранчевий шоколад з вираженим апельсиновим смаком стане яскравою прикрасою для безлічі кондитерських виробів. Інгредієнт від світового гіганта «Barry Callebaut» реалізується у вигляді монеток невеликого діаметру. Завдяки зручній формі випуску шоколад «Orange» легко піддається плавленню, а в рідкому вигляді має середню плинність. Препарат застосовують не тільки для покриття випічки і фруктів, а й для формування фігурок. Для того щоб відлити елемент декору, зазвичай використовують силіконові молди або інвентар з полікарбонату. Велика кількість какао-масла (29%) позитивно впливає на створення глянцевої поверхні готових фігурок.
Для надання десертам яскравого цитрусового смаку радимо купити апельсиновий шоколад. Зробити це можна на сайті Пекар-Кондитер, вибравши кількість вагового товару від 50 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах