Кошик
Ваш кошик порожній!
Ніжне праліне Barry Callebaut виготовлено з якісного добірного мигдалю. Горіхи очищаються безпосередньо перед смаженням, а потім їх карамелізують у мідних барабанах для дражування. Коли мигдаль стане золотисто-коричневого відтінку, його скачують і піддають коншированню до утворення рідкої консистенції. Готовий продукт змішується з цукром, фасується по герметичним ємностям об'ємом 200 грам і надходить у продаж.
Праліне з мигдалю прекрасно підходить в якості начинки для цукерок, десертів і випічки. Крім того, його можна додавати до крему, мусу і морозива. Праліне чудово поєднується з шоколадом з невеликим вмістом цукру і какао, тоді мигдаль повністю розкриє сови вишукані нотки.
Якщо ви в пошуках постачальника мигдалевого праліне Barry Callebaut, то рекомендуємо звернутися до нашого інтернет-магазину.
Опис
Ніжне праліне Barry Callebaut виготовлено з якісного добірного мигдалю. Горіхи очищаються безпосередньо перед смаженням, а потім їх карамелізують у мідних барабанах для дражування. Коли мигдаль стане золотисто-коричневого відтінку, його скачують і піддають коншированню до утворення рідкої консистенції. Готовий продукт змішується з цукром, фасується по герметичним ємностям об'ємом 200 грам і надходить у продаж.
Праліне з мигдалю прекрасно підходить в якості начинки для цукерок, десертів і випічки. Крім того, його можна додавати до крему, мусу і морозива. Праліне чудово поєднується з шоколадом з невеликим вмістом цукру і какао, тоді мигдаль повністю розкриє сови вишукані нотки.
Якщо ви в пошуках постачальника мигдалевого праліне Barry Callebaut, то рекомендуємо звернутися до нашого інтернет-магазину.
Ніжне праліне Barry Callebaut виготовлено з якісного добірного мигдалю. Горіхи очищаються безпосередньо перед смаженням, а потім їх карамелізують у мідних барабанах для дражування. Коли мигдаль стане золотисто-коричневого відтінку, його скачують і піддають коншированню до утворення рідкої консистенції. Готовий продукт змішується з цукром, фасується по герметичним ємностям об'ємом 200 грам і надходить у продаж.
Праліне з мигдалю прекрасно підходить в якості начинки для цукерок, десертів і випічки. Крім того, його можна додавати до крему, мусу і морозива. Праліне чудово поєднується з шоколадом з невеликим вмістом цукру і какао, тоді мигдаль повністю розкриє сови вишукані нотки.
Якщо ви в пошуках постачальника мигдалевого праліне Barry Callebaut, то рекомендуємо звернутися до нашого інтернет-магазину.
Опис
Ніжне праліне Barry Callebaut виготовлено з якісного добірного мигдалю. Горіхи очищаються безпосередньо перед смаженням, а потім їх карамелізують у мідних барабанах для дражування. Коли мигдаль стане золотисто-коричневого відтінку, його скачують і піддають коншированню до утворення рідкої консистенції. Готовий продукт змішується з цукром, фасується по герметичним ємностям об'ємом 200 грам і надходить у продаж.
Праліне з мигдалю прекрасно підходить в якості начинки для цукерок, десертів і випічки. Крім того, його можна додавати до крему, мусу і морозива. Праліне чудово поєднується з шоколадом з невеликим вмістом цукру і какао, тоді мигдаль повністю розкриє сови вишукані нотки.
Якщо ви в пошуках постачальника мигдалевого праліне Barry Callebaut, то рекомендуємо звернутися до нашого інтернет-магазину.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах