Кошик
Ваш кошик порожній!
Для виробництва праліне з фундука Barry Callebaut використовуються тільки якісні добірні горіхи, які постачають з плантацій Італії, Туреччини та Іспанії. Зрілий фундук зберігається в найкращих умовах: далеко від джерел світла і вологості, при оптимальній температурі та не довше 12 місяців. Тому він зберігає всі свої корисні властивості, ефірні масла і тонкий аромат.
Потім горіхи піддають обсмажуванню, подрібнюють і змішують разом із цукром. В результаті отримують дуже смачне праліне золотистого відтінку з насиченим смаком та запахом.
Праліне фасується в герметичні ємності об'ємом 200 г та надходить у продаж.
Наш інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити праліне з фундука торгової марки Barry Callebaut за найкращою ціною в Україні. У вас є можливість самостійно вибрати спосіб оплати і доставки замовлення.
Опис
Для виробництва праліне з фундука Barry Callebaut використовуються тільки якісні добірні горіхи, які постачають з плантацій Італії, Туреччини та Іспанії. Зрілий фундук зберігається в найкращих умовах: далеко від джерел світла і вологості, при оптимальній температурі та не довше 12 місяців. Тому він зберігає всі свої корисні властивості, ефірні масла і тонкий аромат.
Потім горіхи піддають обсмажуванню, подрібнюють і змішують разом із цукром. В результаті отримують дуже смачне праліне золотистого відтінку з насиченим смаком та запахом.
Праліне фасується в герметичні ємності об'ємом 200 г та надходить у продаж.
Наш інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити праліне з фундука торгової марки Barry Callebaut за найкращою ціною в Україні. У вас є можливість самостійно вибрати спосіб оплати і доставки замовлення.
Для виробництва праліне з фундука Barry Callebaut використовуються тільки якісні добірні горіхи, які постачають з плантацій Італії, Туреччини та Іспанії. Зрілий фундук зберігається в найкращих умовах: далеко від джерел світла і вологості, при оптимальній температурі та не довше 12 місяців. Тому він зберігає всі свої корисні властивості, ефірні масла і тонкий аромат.
Потім горіхи піддають обсмажуванню, подрібнюють і змішують разом із цукром. В результаті отримують дуже смачне праліне золотистого відтінку з насиченим смаком та запахом.
Праліне фасується в герметичні ємності об'ємом 200 г та надходить у продаж.
Наш інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити праліне з фундука торгової марки Barry Callebaut за найкращою ціною в Україні. У вас є можливість самостійно вибрати спосіб оплати і доставки замовлення.
Опис
Для виробництва праліне з фундука Barry Callebaut використовуються тільки якісні добірні горіхи, які постачають з плантацій Італії, Туреччини та Іспанії. Зрілий фундук зберігається в найкращих умовах: далеко від джерел світла і вологості, при оптимальній температурі та не довше 12 місяців. Тому він зберігає всі свої корисні властивості, ефірні масла і тонкий аромат.
Потім горіхи піддають обсмажуванню, подрібнюють і змішують разом із цукром. В результаті отримують дуже смачне праліне золотистого відтінку з насиченим смаком та запахом.
Праліне фасується в герметичні ємності об'ємом 200 г та надходить у продаж.
Наш інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити праліне з фундука торгової марки Barry Callebaut за найкращою ціною в Україні. У вас є можливість самостійно вибрати спосіб оплати і доставки замовлення.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах