Кошик
Ваш кошик порожній!
Щоб надати кондитерської масі, наприклад, шоколадному крему, нотки горіхового смаку, рекомендуємо купити пасту із фундука від торгової марки «AUMI». Для її отримання використовують тільки добірні ядра, які проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря. Далі горіхи надходять на подрібнення при низьких оборотах, що дозволяє уникнути перегрівання та окислення напівфабрикату. Перетерта до частинок розміром 40 мікрон маса має ніжну структуру і легко змішується з іншими інгредієнтами. Якщо додати шоколад - шматочками або в розтопленому вигляді - пасту з лісових горіхів можна використовуватися як окремий десерт. Продукт упакований в пластикову ємність, яка містить 300 грам горіхової маси.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер представлена паста із фундука без цукру у двох видах фасування, тому є можливість замовити невелику порцію натурального інгредієнта.
Опис
Щоб надати кондитерської масі, наприклад, шоколадному крему, нотки горіхового смаку, рекомендуємо купити пасту із фундука від торгової марки «AUMI». Для її отримання використовують тільки добірні ядра, які проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря. Далі горіхи надходять на подрібнення при низьких оборотах, що дозволяє уникнути перегрівання та окислення напівфабрикату. Перетерта до частинок розміром 40 мікрон маса має ніжну структуру і легко змішується з іншими інгредієнтами. Якщо додати шоколад - шматочками або в розтопленому вигляді - пасту з лісових горіхів можна використовуватися як окремий десерт. Продукт упакований в пластикову ємність, яка містить 300 грам горіхової маси.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер представлена паста із фундука без цукру у двох видах фасування, тому є можливість замовити невелику порцію натурального інгредієнта.
Щоб надати кондитерської масі, наприклад, шоколадному крему, нотки горіхового смаку, рекомендуємо купити пасту із фундука від торгової марки «AUMI». Для її отримання використовують тільки добірні ядра, які проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря. Далі горіхи надходять на подрібнення при низьких оборотах, що дозволяє уникнути перегрівання та окислення напівфабрикату. Перетерта до частинок розміром 40 мікрон маса має ніжну структуру і легко змішується з іншими інгредієнтами. Якщо додати шоколад - шматочками або в розтопленому вигляді - пасту з лісових горіхів можна використовуватися як окремий десерт. Продукт упакований в пластикову ємність, яка містить 300 грам горіхової маси.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер представлена паста із фундука без цукру у двох видах фасування, тому є можливість замовити невелику порцію натурального інгредієнта.
Опис
Щоб надати кондитерської масі, наприклад, шоколадному крему, нотки горіхового смаку, рекомендуємо купити пасту із фундука від торгової марки «AUMI». Для її отримання використовують тільки добірні ядра, які проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря. Далі горіхи надходять на подрібнення при низьких оборотах, що дозволяє уникнути перегрівання та окислення напівфабрикату. Перетерта до частинок розміром 40 мікрон маса має ніжну структуру і легко змішується з іншими інгредієнтами. Якщо додати шоколад - шматочками або в розтопленому вигляді - пасту з лісових горіхів можна використовуватися як окремий десерт. Продукт упакований в пластикову ємність, яка містить 300 грам горіхової маси.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер представлена паста із фундука без цукру у двох видах фасування, тому є можливість замовити невелику порцію натурального інгредієнта.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах