Кошик
Ваш кошик порожній!
Наповнювач "Пряжене молоко" є начинкою з ніжною пастоподібною консистенцією. Продукт готовий до вживання і не вимагає додаткової обробки. Відмінно підходить як для готових кондитерських виробів в якості прошарку, так і для начинки напівфабрикатів. Відмітна властивість наповнювача "Пряжене молоко" - термостабільність. Це означає, що при випіканні заготовок начинка зберігає свої органолептичні показники без змін.
Розфасовка наповнювача «Пряжене молоко» відбувається на автоматизованих лініях в ящики з щільного гофрокартону з поліетиленовим вкладишем. Зберігання необхідно здійснювати при температурі від 0 ˚ до 10 ˚С (6 місяців) або від 10˚С до 18˚С (3 місяці).
Опис
Наповнювач "Пряжене молоко" є начинкою з ніжною пастоподібною консистенцією. Продукт готовий до вживання і не вимагає додаткової обробки. Відмінно підходить як для готових кондитерських виробів в якості прошарку, так і для начинки напівфабрикатів. Відмітна властивість наповнювача "Пряжене молоко" - термостабільність. Це означає, що при випіканні заготовок начинка зберігає свої органолептичні показники без змін.
Розфасовка наповнювача «Пряжене молоко» відбувається на автоматизованих лініях в ящики з щільного гофрокартону з поліетиленовим вкладишем. Зберігання необхідно здійснювати при температурі від 0 ˚ до 10 ˚С (6 місяців) або від 10˚С до 18˚С (3 місяці).
Наповнювач "Пряжене молоко" є начинкою з ніжною пастоподібною консистенцією. Продукт готовий до вживання і не вимагає додаткової обробки. Відмінно підходить як для готових кондитерських виробів в якості прошарку, так і для начинки напівфабрикатів. Відмітна властивість наповнювача "Пряжене молоко" - термостабільність. Це означає, що при випіканні заготовок начинка зберігає свої органолептичні показники без змін.
Розфасовка наповнювача «Пряжене молоко» відбувається на автоматизованих лініях в ящики з щільного гофрокартону з поліетиленовим вкладишем. Зберігання необхідно здійснювати при температурі від 0 ˚ до 10 ˚С (6 місяців) або від 10˚С до 18˚С (3 місяці).
Опис
Наповнювач "Пряжене молоко" є начинкою з ніжною пастоподібною консистенцією. Продукт готовий до вживання і не вимагає додаткової обробки. Відмінно підходить як для готових кондитерських виробів в якості прошарку, так і для начинки напівфабрикатів. Відмітна властивість наповнювача "Пряжене молоко" - термостабільність. Це означає, що при випіканні заготовок начинка зберігає свої органолептичні показники без змін.
Розфасовка наповнювача «Пряжене молоко» відбувається на автоматизованих лініях в ящики з щільного гофрокартону з поліетиленовим вкладишем. Зберігання необхідно здійснювати при температурі від 0 ˚ до 10 ˚С (6 місяців) або від 10˚С до 18˚С (3 місяці).
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах