Кошик
Ваш кошик порожній!
Смак шоколаду добре знайомий кожному з дитинства. Дуже багато відає перевагу саме шоколадним солодощам, а не звичайним ванільним. Класичний смак ласощів можна надати не тільки за допомогою какао-порошку, який додається в безпосередньо в тісто, але також використовуючи у вигляді прошарку наповнювач "Шоколад".
Представлений в нашому магазині широкий ряд молоковмісних наповнювачів приємно здивує як досвідчених кондитерів, так і любителів. Ці наповнювачі мають деякі особливості, що відрізняють їх від інших представників цієї категорії інгредієнтів. Пластична і кремоподібна консистенція полегшує роботу з начинкою і зберігається навіть після теплової обробки виробу. Дана властивість - термостабільність - дозволяє наповнювати заготовки до процесу випікання.
Гідно оцінити переваги термостабільних начинок можна тільки придбавши в магазині Пекар-Кондитер наповнювач "Шоколад".
Опис
Смак шоколаду добре знайомий кожному з дитинства. Дуже багато відає перевагу саме шоколадним солодощам, а не звичайним ванільним. Класичний смак ласощів можна надати не тільки за допомогою какао-порошку, який додається в безпосередньо в тісто, але також використовуючи у вигляді прошарку наповнювач "Шоколад".
Представлений в нашому магазині широкий ряд молоковмісних наповнювачів приємно здивує як досвідчених кондитерів, так і любителів. Ці наповнювачі мають деякі особливості, що відрізняють їх від інших представників цієї категорії інгредієнтів. Пластична і кремоподібна консистенція полегшує роботу з начинкою і зберігається навіть після теплової обробки виробу. Дана властивість - термостабільність - дозволяє наповнювати заготовки до процесу випікання.
Гідно оцінити переваги термостабільних начинок можна тільки придбавши в магазині Пекар-Кондитер наповнювач "Шоколад".
Смак шоколаду добре знайомий кожному з дитинства. Дуже багато відає перевагу саме шоколадним солодощам, а не звичайним ванільним. Класичний смак ласощів можна надати не тільки за допомогою какао-порошку, який додається в безпосередньо в тісто, але також використовуючи у вигляді прошарку наповнювач "Шоколад".
Представлений в нашому магазині широкий ряд молоковмісних наповнювачів приємно здивує як досвідчених кондитерів, так і любителів. Ці наповнювачі мають деякі особливості, що відрізняють їх від інших представників цієї категорії інгредієнтів. Пластична і кремоподібна консистенція полегшує роботу з начинкою і зберігається навіть після теплової обробки виробу. Дана властивість - термостабільність - дозволяє наповнювати заготовки до процесу випікання.
Гідно оцінити переваги термостабільних начинок можна тільки придбавши в магазині Пекар-Кондитер наповнювач "Шоколад".
Опис
Смак шоколаду добре знайомий кожному з дитинства. Дуже багато відає перевагу саме шоколадним солодощам, а не звичайним ванільним. Класичний смак ласощів можна надати не тільки за допомогою какао-порошку, який додається в безпосередньо в тісто, але також використовуючи у вигляді прошарку наповнювач "Шоколад".
Представлений в нашому магазині широкий ряд молоковмісних наповнювачів приємно здивує як досвідчених кондитерів, так і любителів. Ці наповнювачі мають деякі особливості, що відрізняють їх від інших представників цієї категорії інгредієнтів. Пластична і кремоподібна консистенція полегшує роботу з начинкою і зберігається навіть після теплової обробки виробу. Дана властивість - термостабільність - дозволяє наповнювати заготовки до процесу випікання.
Гідно оцінити переваги термостабільних начинок можна тільки придбавши в магазині Пекар-Кондитер наповнювач "Шоколад".
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах