Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно виноградне - це продукт, який отримують шляхом подрібнення макухи кісточок винограду, який залишається після віджимання масла. Таке борошно трохи нагадує какао за зовнішнім виглядом і відрізняється дуже приємним смаком. Борошно виноградна найчастіше застосовується кондитерами для приготування зефіру, різних східних солодощів, десертів, глазурі і кремів. Крім того, його використовують і в якості одного з інгредієнтів випічки, здобних і хлібобулочних виробів (для цього її змішують з пшеничним борошном).
Варто підкреслити, що таке боошно дуже корисне для здоров'я. Щоб придбати цей продукт на кращих умовах, зверніться в магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно виноградне - це продукт, який отримують шляхом подрібнення макухи кісточок винограду, який залишається після віджимання масла. Таке борошно трохи нагадує какао за зовнішнім виглядом і відрізняється дуже приємним смаком. Борошно виноградна найчастіше застосовується кондитерами для приготування зефіру, різних східних солодощів, десертів, глазурі і кремів. Крім того, його використовують і в якості одного з інгредієнтів випічки, здобних і хлібобулочних виробів (для цього її змішують з пшеничним борошном).
Варто підкреслити, що таке боошно дуже корисне для здоров'я. Щоб придбати цей продукт на кращих умовах, зверніться в магазин Пекар-Кондитер.
Борошно виноградне - це продукт, який отримують шляхом подрібнення макухи кісточок винограду, який залишається після віджимання масла. Таке борошно трохи нагадує какао за зовнішнім виглядом і відрізняється дуже приємним смаком. Борошно виноградна найчастіше застосовується кондитерами для приготування зефіру, різних східних солодощів, десертів, глазурі і кремів. Крім того, його використовують і в якості одного з інгредієнтів випічки, здобних і хлібобулочних виробів (для цього її змішують з пшеничним борошном).
Варто підкреслити, що таке боошно дуже корисне для здоров'я. Щоб придбати цей продукт на кращих умовах, зверніться в магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно виноградне - це продукт, який отримують шляхом подрібнення макухи кісточок винограду, який залишається після віджимання масла. Таке борошно трохи нагадує какао за зовнішнім виглядом і відрізняється дуже приємним смаком. Борошно виноградна найчастіше застосовується кондитерами для приготування зефіру, різних східних солодощів, десертів, глазурі і кремів. Крім того, його використовують і в якості одного з інгредієнтів випічки, здобних і хлібобулочних виробів (для цього її змішують з пшеничним борошном).
Варто підкреслити, що таке боошно дуже корисне для здоров'я. Щоб придбати цей продукт на кращих умовах, зверніться в магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах