Кошик
Ваш кошик порожній!
Для того щоб отримати незвичайний смак і оригінальний зовнішній вигляд кондитерських виробів, кулінарові знадобиться гарбузове борошно. Досвідчені пекарі рекомендують додавати цей інгредієнт в комплексі з пшеничним борошном у співвідношенні 1: 1. Таким чином, можна приготувати корисне печиво або бісквіт.
Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів.
Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку.
Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів.
Придбати таке борошно можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів.
Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку.
Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів.
Придбати таке борошно можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів.
Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку.
Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів.
Придбати таке борошно можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів.
Слід підкреслити, що борошно гарбузове - це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку.
Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів.
Придбати таке борошно можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах