Кошик
Ваш кошик порожній!
Нетрадиційна пекарська сировина все частіше стає альтернативою звичним для нас інгредієнтам. Наприклад, завдяки високій біологічній цінності, гарбузове борошно взяли на озброєння ті, хто дотримується принципів здорового харчування та інтенсивно займається фізичною працею або спортом.
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Опис
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Опис
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах