Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Опис
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Опис
Борошно гарбузове - це дуже цінний і смачний продукт, який отримують з висушеного і ретельно подрібненого насіння гарбуза. Воно знайшло найширше застосування в кулінарії, оскільки використовується для виготовлення різноманітних салатів, соусів, перших і других страв, випічки (в тому числі, здобної), хлібобулочних виробів. Борошно гарбузове надає випічці легкість, пишну консистенцію, дозволяє продовжити термін придатності таких продуктів. У вигляді компонента соусів та інших страв додає їм легкий аромат і характерний гарбузовий смак.
Щоб придбати таке борошно, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер, де воно пропонується за оптимальною вартістю.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах