Кошик
Ваш кошик порожній!
Хлібобулочні вироби на основі соєвого борошна отримують приємний кремовий відтінок, обумовлений природним кольором самої культури. При цьому смак і аромат випічки не має яскраво вираженого присмаку бобових. Крім того, соєве тісто легко піддається обробці, а заготовки - збільшуються в обсязі.
Борошно сої унікальне за своїм складом і дуже широко застосовується в кулінарії. В першу чергу варто підкреслити, що цей продукт містить велику кількість калію, фосфору, каротину, магнію, нікотинової кислоти. Крім того, в такому борошні є і рідкісні вітаміни групи B.
Борошно сої відрізняється зниженою калорійністю в порівнянні з пшеничним, тому може використовуватися в якості продукту для дієтичного харчування. Його регулярне вживання в їжу дозволяє оптимізувати вагу тіла, а також є відмінною профілактикою каменеутворення в нирках.
Придбати це незвичайне борошно можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно сої унікальне за своїм складом і дуже широко застосовується в кулінарії. В першу чергу варто підкреслити, що цей продукт містить велику кількість калію, фосфору, каротину, магнію, нікотинової кислоти. Крім того, в такому борошні є і рідкісні вітаміни групи B.
Борошно сої відрізняється зниженою калорійністю в порівнянні з пшеничним, тому може використовуватися в якості продукту для дієтичного харчування. Його регулярне вживання в їжу дозволяє оптимізувати вагу тіла, а також є відмінною профілактикою каменеутворення в нирках.
Придбати це незвичайне борошно можна в магазині Пекар-Кондитер.
Борошно сої унікальне за своїм складом і дуже широко застосовується в кулінарії. В першу чергу варто підкреслити, що цей продукт містить велику кількість калію, фосфору, каротину, магнію, нікотинової кислоти. Крім того, в такому борошні є і рідкісні вітаміни групи B.
Борошно сої відрізняється зниженою калорійністю в порівнянні з пшеничним, тому може використовуватися в якості продукту для дієтичного харчування. Його регулярне вживання в їжу дозволяє оптимізувати вагу тіла, а також є відмінною профілактикою каменеутворення в нирках.
Придбати це незвичайне борошно можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно сої унікальне за своїм складом і дуже широко застосовується в кулінарії. В першу чергу варто підкреслити, що цей продукт містить велику кількість калію, фосфору, каротину, магнію, нікотинової кислоти. Крім того, в такому борошні є і рідкісні вітаміни групи B.
Борошно сої відрізняється зниженою калорійністю в порівнянні з пшеничним, тому може використовуватися в якості продукту для дієтичного харчування. Його регулярне вживання в їжу дозволяє оптимізувати вагу тіла, а також є відмінною профілактикою каменеутворення в нирках.
Придбати це незвичайне борошно можна в магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах