Кошик
Ваш кошик порожній!
Отримане з шроту олійної рослини борошно розторопші - цінний хлібопекарський інгредієнт. Завдяки цьому, в кулінарії його найчастіше використовують для підвищення біологічної цінності їжі. За допомогою борошна розторопші можна урізноманітнити рецепти не тільки випічки, але і перших, а також других страв.
Борошно розторопші, яку також називають шротом, виходить з насіння цієї рослини після віджимання з них олії. Цей продукт відрізняється високою біологічною цінністю, є обов'язковим компонентів здорового і збалансованого харчування. Його можна приймати постійно, а в періоди зниження імунітету - вводити в раціон у великій кількості.
Борошно з розторопші в кулінарії знайшло досить широке застосування. Його вводять в тісто (в суміші з пшеничним або будь-яким іншим борошном), в каші і другі страви. Застосовувати такий продукт можна для виготовлення соусів, підлив, десертів.
Щоб придбати шрот розторопші за доступною вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно розторопші, яку також називають шротом, виходить з насіння цієї рослини після віджимання з них олії. Цей продукт відрізняється високою біологічною цінністю, є обов'язковим компонентів здорового і збалансованого харчування. Його можна приймати постійно, а в періоди зниження імунітету - вводити в раціон у великій кількості.
Борошно з розторопші в кулінарії знайшло досить широке застосування. Його вводять в тісто (в суміші з пшеничним або будь-яким іншим борошном), в каші і другі страви. Застосовувати такий продукт можна для виготовлення соусів, підлив, десертів.
Щоб придбати шрот розторопші за доступною вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Борошно розторопші, яку також називають шротом, виходить з насіння цієї рослини після віджимання з них олії. Цей продукт відрізняється високою біологічною цінністю, є обов'язковим компонентів здорового і збалансованого харчування. Його можна приймати постійно, а в періоди зниження імунітету - вводити в раціон у великій кількості.
Борошно з розторопші в кулінарії знайшло досить широке застосування. Його вводять в тісто (в суміші з пшеничним або будь-яким іншим борошном), в каші і другі страви. Застосовувати такий продукт можна для виготовлення соусів, підлив, десертів.
Щоб придбати шрот розторопші за доступною вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно розторопші, яку також називають шротом, виходить з насіння цієї рослини після віджимання з них олії. Цей продукт відрізняється високою біологічною цінністю, є обов'язковим компонентів здорового і збалансованого харчування. Його можна приймати постійно, а в періоди зниження імунітету - вводити в раціон у великій кількості.
Борошно з розторопші в кулінарії знайшло досить широке застосування. Його вводять в тісто (в суміші з пшеничним або будь-яким іншим борошном), в каші і другі страви. Застосовувати такий продукт можна для виготовлення соусів, підлив, десертів.
Щоб придбати шрот розторопші за доступною вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах