Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно розторопші - це продукт, який отримують з макухи насіння рослини після віджиму з неї олії. Також її називають шротом.
Борошно розторопші - це цінна харчова добавка, а також інгредієнт багатьох корисних страв. Зверніть увагу на її склад: борошно містить велику кількість клітковини, яка допомагає нормалізувати роботу кишечника, а також флавоноїди, які позитивно впливають на печінку.
Спектр кулінарного застосування борошна з насіння розторопші дуже широкий - від хлібобулочних виробів і випічки до приготування різноманітних соусів, каш, салатів, других страв. Додавати продукт можна і в супи, а також заварювати як фіточай.
Щоб придбати таку муку, зв'яжіться з менеджерами магазину Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно розторопші - це продукт, який отримують з макухи насіння рослини після віджиму з неї олії. Також її називають шротом.
Борошно розторопші - це цінна харчова добавка, а також інгредієнт багатьох корисних страв. Зверніть увагу на її склад: борошно містить велику кількість клітковини, яка допомагає нормалізувати роботу кишечника, а також флавоноїди, які позитивно впливають на печінку.
Спектр кулінарного застосування борошна з насіння розторопші дуже широкий - від хлібобулочних виробів і випічки до приготування різноманітних соусів, каш, салатів, других страв. Додавати продукт можна і в супи, а також заварювати як фіточай.
Щоб придбати таку муку, зв'яжіться з менеджерами магазину Пекар-Кондитер.
Борошно розторопші - це продукт, який отримують з макухи насіння рослини після віджиму з неї олії. Також її називають шротом.
Борошно розторопші - це цінна харчова добавка, а також інгредієнт багатьох корисних страв. Зверніть увагу на її склад: борошно містить велику кількість клітковини, яка допомагає нормалізувати роботу кишечника, а також флавоноїди, які позитивно впливають на печінку.
Спектр кулінарного застосування борошна з насіння розторопші дуже широкий - від хлібобулочних виробів і випічки до приготування різноманітних соусів, каш, салатів, других страв. Додавати продукт можна і в супи, а також заварювати як фіточай.
Щоб придбати таку муку, зв'яжіться з менеджерами магазину Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно розторопші - це продукт, який отримують з макухи насіння рослини після віджиму з неї олії. Також її називають шротом.
Борошно розторопші - це цінна харчова добавка, а також інгредієнт багатьох корисних страв. Зверніть увагу на її склад: борошно містить велику кількість клітковини, яка допомагає нормалізувати роботу кишечника, а також флавоноїди, які позитивно впливають на печінку.
Спектр кулінарного застосування борошна з насіння розторопші дуже широкий - від хлібобулочних виробів і випічки до приготування різноманітних соусів, каш, салатів, других страв. Додавати продукт можна і в супи, а також заварювати як фіточай.
Щоб придбати таку муку, зв'яжіться з менеджерами магазину Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах