Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно пшоняне - це найцінніший дієтичний продукт, який користується широкою популярністю у прихильників здорового способу життя і правильного харчування. Отримують його при перемелюванні пшона, притому кінцевий продукт примітний тим, що не містить глютену.
Борошно пшоняне використовується в сумішах з іншими видами борошна, а застосовують його для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів (переважно дієтичних), коржів, оладок, пирогів. Використовувати його можна і в якості основи для мамалиги.
Придбати це корисне і смачне борошно за доступною вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно пшоняне - це найцінніший дієтичний продукт, який користується широкою популярністю у прихильників здорового способу життя і правильного харчування. Отримують його при перемелюванні пшона, притому кінцевий продукт примітний тим, що не містить глютену.
Борошно пшоняне використовується в сумішах з іншими видами борошна, а застосовують його для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів (переважно дієтичних), коржів, оладок, пирогів. Використовувати його можна і в якості основи для мамалиги.
Придбати це корисне і смачне борошно за доступною вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Борошно пшоняне - це найцінніший дієтичний продукт, який користується широкою популярністю у прихильників здорового способу життя і правильного харчування. Отримують його при перемелюванні пшона, притому кінцевий продукт примітний тим, що не містить глютену.
Борошно пшоняне використовується в сумішах з іншими видами борошна, а застосовують його для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів (переважно дієтичних), коржів, оладок, пирогів. Використовувати його можна і в якості основи для мамалиги.
Придбати це корисне і смачне борошно за доступною вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно пшоняне - це найцінніший дієтичний продукт, який користується широкою популярністю у прихильників здорового способу життя і правильного харчування. Отримують його при перемелюванні пшона, притому кінцевий продукт примітний тим, що не містить глютену.
Борошно пшоняне використовується в сумішах з іншими видами борошна, а застосовують його для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів (переважно дієтичних), коржів, оладок, пирогів. Використовувати його можна і в якості основи для мамалиги.
Придбати це корисне і смачне борошно за доступною вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах