Кошик
Ваш кошик порожній!
Для приготування пирогів, галушок, хліба і навіть мафінів можна успішно використовувати борошно із зеленої гречки. Цей вид сировини відрізняється способом обробки крупи - без обсмажування і пропарювання. Борошно із зеленої гречки найкраще поєднувати з пшеничним в рівних пропорціях для полегшення обробки тіста.
Борошно із зеленої гречки - це дуже цінний продукт, який можна назвати унікальним. Саме зелена гречка містить максимальну кількість вітаміну B - більшої його кількості немає в жодної злакової культури.
Крім того, борошно з зеленої гречки відрізняється великою кількістю амінокислот, ненасичених жирів. Воно відмінно засвоюється організмом і може бути порівняне за харчовою цінністю з яйцями, м'ясом або рибою. Структура білка в цьому продукті схожа на білок бобових культур.
Застосовується така мука для різних хлібобулочних виробів, в тому числі, призначених для дієтичного столу. Придбати її за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно із зеленої гречки - це дуже цінний продукт, який можна назвати унікальним. Саме зелена гречка містить максимальну кількість вітаміну B - більшої його кількості немає в жодної злакової культури.
Крім того, борошно з зеленої гречки відрізняється великою кількістю амінокислот, ненасичених жирів. Воно відмінно засвоюється організмом і може бути порівняне за харчовою цінністю з яйцями, м'ясом або рибою. Структура білка в цьому продукті схожа на білок бобових культур.
Застосовується така мука для різних хлібобулочних виробів, в тому числі, призначених для дієтичного столу. Придбати її за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Борошно із зеленої гречки - це дуже цінний продукт, який можна назвати унікальним. Саме зелена гречка містить максимальну кількість вітаміну B - більшої його кількості немає в жодної злакової культури.
Крім того, борошно з зеленої гречки відрізняється великою кількістю амінокислот, ненасичених жирів. Воно відмінно засвоюється організмом і може бути порівняне за харчовою цінністю з яйцями, м'ясом або рибою. Структура білка в цьому продукті схожа на білок бобових культур.
Застосовується така мука для різних хлібобулочних виробів, в тому числі, призначених для дієтичного столу. Придбати її за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно із зеленої гречки - це дуже цінний продукт, який можна назвати унікальним. Саме зелена гречка містить максимальну кількість вітаміну B - більшої його кількості немає в жодної злакової культури.
Крім того, борошно з зеленої гречки відрізняється великою кількістю амінокислот, ненасичених жирів. Воно відмінно засвоюється організмом і може бути порівняне за харчовою цінністю з яйцями, м'ясом або рибою. Структура білка в цьому продукті схожа на білок бобових культур.
Застосовується така мука для різних хлібобулочних виробів, в тому числі, призначених для дієтичного столу. Придбати її за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах