Кошик
Ваш кошик порожній!
Для того щоб отримати корисне і біологічно цінне борошно, зерна пшениці попередньо пророщують. Цей процес сприяє активізації ферментів злаку і зростанню кількості мінеральних речовин. Потім зерна просушують і подрібнюються. Отримане таким чином борошно з пророщеної пшениці зберігає корисні властивості злаків і може застосовуватися для багатьох видів кондитерських виробів і випічки.
Використовуючи даний вид борошна, варто враховувати той факт, що зміст глютену в ньому знижений, тому тісто буде менш клейким. Вироби з такої муки мають приємний, злегка солодкуватий присмак. Борошно з пророщеної пшениці відмінно підійде для пряників або печива. Також воно є компонентом деяких сухих сніданків.
Придбати борошно з пророщеної пшениці в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Для того щоб отримати корисне і біологічно цінне борошно, зерна пшениці попередньо пророщують. Цей процес сприяє активізації ферментів злаку і зростанню кількості мінеральних речовин. Потім зерна просушують і подрібнюються. Отримане таким чином борошно з пророщеної пшениці зберігає корисні властивості злаків і може застосовуватися для багатьох видів кондитерських виробів і випічки.
Використовуючи даний вид борошна, варто враховувати той факт, що зміст глютену в ньому знижений, тому тісто буде менш клейким. Вироби з такої муки мають приємний, злегка солодкуватий присмак. Борошно з пророщеної пшениці відмінно підійде для пряників або печива. Також воно є компонентом деяких сухих сніданків.
Придбати борошно з пророщеної пшениці в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Для того щоб отримати корисне і біологічно цінне борошно, зерна пшениці попередньо пророщують. Цей процес сприяє активізації ферментів злаку і зростанню кількості мінеральних речовин. Потім зерна просушують і подрібнюються. Отримане таким чином борошно з пророщеної пшениці зберігає корисні властивості злаків і може застосовуватися для багатьох видів кондитерських виробів і випічки.
Використовуючи даний вид борошна, варто враховувати той факт, що зміст глютену в ньому знижений, тому тісто буде менш клейким. Вироби з такої муки мають приємний, злегка солодкуватий присмак. Борошно з пророщеної пшениці відмінно підійде для пряників або печива. Також воно є компонентом деяких сухих сніданків.
Придбати борошно з пророщеної пшениці в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Для того щоб отримати корисне і біологічно цінне борошно, зерна пшениці попередньо пророщують. Цей процес сприяє активізації ферментів злаку і зростанню кількості мінеральних речовин. Потім зерна просушують і подрібнюються. Отримане таким чином борошно з пророщеної пшениці зберігає корисні властивості злаків і може застосовуватися для багатьох видів кондитерських виробів і випічки.
Використовуючи даний вид борошна, варто враховувати той факт, що зміст глютену в ньому знижений, тому тісто буде менш клейким. Вироби з такої муки мають приємний, злегка солодкуватий присмак. Борошно з пророщеної пшениці відмінно підійде для пряників або печива. Також воно є компонентом деяких сухих сніданків.
Придбати борошно з пророщеної пшениці в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах