Кошик
Ваш кошик порожній!
Кукурудзяне борошно жорнового помелу – один із найпопулярніших хлібопекарських інгредієнтів, що використовуються у традиційних стравах Латинської Америки та Європи. Цей продукт також широко застосовується кондитерами для приготування солодкої випічки, такої як маффіни, печиво, запіканки, млинці та оладки, а також для створення перших страв та соусів.
Кукурудзяне борошно утворюється у процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи. Завдяки високому вмісту клітковини, воно стимулює роботу кишечника та нормалізує його мікрофлору. Кукурудзяне борошно багате на вітаміни групи В, Е та А, які є природними антиоксидантами, що підтримують роботу мозку та нервової системи. Крім того, в ньому містить амінокислота лейцин, яка захищає м'язову тканину від пошкоджень та покращує витривалість.
Кукурудзяне борошно використовують для:
Відгуки про товар
Опис
Кукурудзяне борошно утворюється у процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи. Завдяки високому вмісту клітковини, воно стимулює роботу кишечника та нормалізує його мікрофлору. Кукурудзяне борошно багате на вітаміни групи В, Е та А, які є природними антиоксидантами, що підтримують роботу мозку та нервової системи. Крім того, в ньому містить амінокислота лейцин, яка захищає м'язову тканину від пошкоджень та покращує витривалість.
Кукурудзяне борошно використовують для:
Кукурудзяне борошно утворюється у процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи. Завдяки високому вмісту клітковини, воно стимулює роботу кишечника та нормалізує його мікрофлору. Кукурудзяне борошно багате на вітаміни групи В, Е та А, які є природними антиоксидантами, що підтримують роботу мозку та нервової системи. Крім того, в ньому містить амінокислота лейцин, яка захищає м'язову тканину від пошкоджень та покращує витривалість.
Кукурудзяне борошно використовують для:
Відгуки про товар
Опис
Кукурудзяне борошно утворюється у процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи. Завдяки високому вмісту клітковини, воно стимулює роботу кишечника та нормалізує його мікрофлору. Кукурудзяне борошно багате на вітаміни групи В, Е та А, які є природними антиоксидантами, що підтримують роботу мозку та нервової системи. Крім того, в ньому містить амінокислота лейцин, яка захищає м'язову тканину від пошкоджень та покращує витривалість.
Кукурудзяне борошно використовують для:
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Отримай знижку -15%
Підпишись на нашу розсилку.
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах