Кошик
Ваш кошик порожній!
Високоякісний ганаш Barry Callebaut має ніжну легку текстуру, приємний вершковий смак з пікантною ноткою алкоголю. Прекрасно поєднується з хрусткою крихтою горіха, насіння або кавових зерен. Ганаш використовується для наповнення цукерок, батончиків, а також в якості начинки для десертів.
Продукт містить 60% темперованого білого шоколаду, 22% вершків і крапельку алкоголю. Ганаш повністю готовий до вживання. Перед приготуванням рекомендується прогріти його до температури не вище 35 градусів. Тоді він отримає м'яку консистенцію, що тане в роті.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер у вас є можливість купити якісний ганаш торгової марки Barry Callebaut в обсязі 200 мл за приємною ціною.
Опис
Високоякісний ганаш Barry Callebaut має ніжну легку текстуру, приємний вершковий смак з пікантною ноткою алкоголю. Прекрасно поєднується з хрусткою крихтою горіха, насіння або кавових зерен. Ганаш використовується для наповнення цукерок, батончиків, а також в якості начинки для десертів.
Продукт містить 60% темперованого білого шоколаду, 22% вершків і крапельку алкоголю. Ганаш повністю готовий до вживання. Перед приготуванням рекомендується прогріти його до температури не вище 35 градусів. Тоді він отримає м'яку консистенцію, що тане в роті.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер у вас є можливість купити якісний ганаш торгової марки Barry Callebaut в обсязі 200 мл за приємною ціною.
Високоякісний ганаш Barry Callebaut має ніжну легку текстуру, приємний вершковий смак з пікантною ноткою алкоголю. Прекрасно поєднується з хрусткою крихтою горіха, насіння або кавових зерен. Ганаш використовується для наповнення цукерок, батончиків, а також в якості начинки для десертів.
Продукт містить 60% темперованого білого шоколаду, 22% вершків і крапельку алкоголю. Ганаш повністю готовий до вживання. Перед приготуванням рекомендується прогріти його до температури не вище 35 градусів. Тоді він отримає м'яку консистенцію, що тане в роті.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер у вас є можливість купити якісний ганаш торгової марки Barry Callebaut в обсязі 200 мл за приємною ціною.
Опис
Високоякісний ганаш Barry Callebaut має ніжну легку текстуру, приємний вершковий смак з пікантною ноткою алкоголю. Прекрасно поєднується з хрусткою крихтою горіха, насіння або кавових зерен. Ганаш використовується для наповнення цукерок, батончиків, а також в якості начинки для десертів.
Продукт містить 60% темперованого білого шоколаду, 22% вершків і крапельку алкоголю. Ганаш повністю готовий до вживання. Перед приготуванням рекомендується прогріти його до температури не вище 35 градусів. Тоді він отримає м'яку консистенцію, що тане в роті.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер у вас є можливість купити якісний ганаш торгової марки Barry Callebaut в обсязі 200 мл за приємною ціною.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах