Кошик
Ваш кошик порожній!
Випічка, основним інгредієнтом якої є борошно з полби, набирає популярність не тільки на домашній кухні, але і в невеликих пекарнях та кафе. Полб'яний хліб добре поєднується з насінням льону або гарбуза, тому можна сміливо присипати ними вироби або додати жменю безпосередньо в тісто.
Хлібобулочні вироби з полб'яного борошна мають розвинену пористу структуру і відрізняються незвичайними смаковими якостями. Використовувати інгредієнт можна як для приготування хліба та крекерів, так і для солодких виробів - печива, мафінів, млинців або запіканок. Так як тісто з борошна полби має більш текучу консистенцію, ніж пшеничне, досвідчені пекарі радять використовувати інгредієнт для приготування формового хліба.
Вироби з цього виду пшениці однозначно сподобаються любителям випічки, тому рекомендуємо купити борошно полби в фасуванні 5 кг. Його виробництво знаходиться в Україні, тому ціна хлібопекарського інгредієнта доступна кулінарові-любителю. Доставка замовлень в інтернет-магазині Пекар-Кондитер здійснюється Новою поштою та Укрпоштою по тарифам логістичної служби.
Опис
Хлібобулочні вироби з полб'яного борошна мають розвинену пористу структуру і відрізняються незвичайними смаковими якостями. Використовувати інгредієнт можна як для приготування хліба та крекерів, так і для солодких виробів - печива, мафінів, млинців або запіканок. Так як тісто з борошна полби має більш текучу консистенцію, ніж пшеничне, досвідчені пекарі радять використовувати інгредієнт для приготування формового хліба.
Вироби з цього виду пшениці однозначно сподобаються любителям випічки, тому рекомендуємо купити борошно полби в фасуванні 5 кг. Його виробництво знаходиться в Україні, тому ціна хлібопекарського інгредієнта доступна кулінарові-любителю. Доставка замовлень в інтернет-магазині Пекар-Кондитер здійснюється Новою поштою та Укрпоштою по тарифам логістичної служби.
Хлібобулочні вироби з полб'яного борошна мають розвинену пористу структуру і відрізняються незвичайними смаковими якостями. Використовувати інгредієнт можна як для приготування хліба та крекерів, так і для солодких виробів - печива, мафінів, млинців або запіканок. Так як тісто з борошна полби має більш текучу консистенцію, ніж пшеничне, досвідчені пекарі радять використовувати інгредієнт для приготування формового хліба.
Вироби з цього виду пшениці однозначно сподобаються любителям випічки, тому рекомендуємо купити борошно полби в фасуванні 5 кг. Його виробництво знаходиться в Україні, тому ціна хлібопекарського інгредієнта доступна кулінарові-любителю. Доставка замовлень в інтернет-магазині Пекар-Кондитер здійснюється Новою поштою та Укрпоштою по тарифам логістичної служби.
Опис
Хлібобулочні вироби з полб'яного борошна мають розвинену пористу структуру і відрізняються незвичайними смаковими якостями. Використовувати інгредієнт можна як для приготування хліба та крекерів, так і для солодких виробів - печива, мафінів, млинців або запіканок. Так як тісто з борошна полби має більш текучу консистенцію, ніж пшеничне, досвідчені пекарі радять використовувати інгредієнт для приготування формового хліба.
Вироби з цього виду пшениці однозначно сподобаються любителям випічки, тому рекомендуємо купити борошно полби в фасуванні 5 кг. Його виробництво знаходиться в Україні, тому ціна хлібопекарського інгредієнта доступна кулінарові-любителю. Доставка замовлень в інтернет-магазині Пекар-Кондитер здійснюється Новою поштою та Укрпоштою по тарифам логістичної служби.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах