Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Желатин листовий, 50 г

Арт: 53008
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Листовий желатин являє собою тонкі прямокутні пластини вагою 5 грам кожна. Харчова добавка підійде як для холодних, так і для гарячих страв, при цьому не потрібно дотримуватися суворої пропорції при розведенні з водою. Набухання желатину ТМ «Ewald» в холодному середовищі відбувається протягом буквально 5 хвилин.

шт
Сумма:
78.00 грн
Фасування
упаковка
50 г
Виробник
Германія
Ewald Gelatine
Термін зберігання
36 місяців
Додаткові характеристики
Густина по Блюм
180
Склад
желатин свинячий

Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:

• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;

• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;

• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.

Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:

1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.

2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.

3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.


Залиште відгук

Опис

Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:

• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;

• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;

• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.

Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:

1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.

2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.

3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.


Фасування
упаковка
50 г
Виробник
Германія
Ewald Gelatine
Термін зберігання
36 місяців
Додаткові характеристики
Густина по Блюм
180
Склад
желатин свинячий

Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:

• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;

• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;

• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.

Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:

1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.

2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.

3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.


Залиште відгук

Опис

Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:

• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;

• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;

• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.

Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:

1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.

2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.

3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Желатин листовий, 50 г
Желатин листовий, 50 г
Арт: 53008
Немає в наявності
Листовий желатин являє собою тонкі прямокутні пластини вагою 5 грам кожна. Харчова добавка підійде я...
78.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах