Кошик
Ваш кошик порожній!
Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:
• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;
• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;
• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.
Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:
1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.
2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.
3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.
Опис
Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:
• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;
• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;
• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.
Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:
1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.
2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.
3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.
Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:
• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;
• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;
• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.
Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:
1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.
2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.
3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.
Опис
Із всього різноманіття загущувачів желатин в пластинах користується великою популярністю серед кондитерів - любителів та професіоналів. Використовується він для приготування тих же страв, що і звичайний порошковий - желе, прошарку для тортів і тістечок, мусових десертів, кремів на основі сметани. Але листовий желатин має низку переваг, а саме:
• не вимагає зважування - одна пластина містить 5 грам загущувача;
• швидше набухає у порівнянні з сипучим аналогом;
• вбирає стільки вологи, скільки необхідно для його розчинення.
Під час приготування страв з желатином від ТМ «Ewald» виробник рекомендує дотримуватися наступних правил:
1. Необхідну кількість харчової добавки замочити в холодній воді (обсяг не має значення). Через 5 хвилин набряклі пластини желатину акуратно віджати.
2. Загущувач можна додавати безпосередньо до гарячої маси.
3. При додаванні загущувача до холодних страв (наприклад, сметани), його краще попередньо розчинити у невеликій кількості гарячої води, і тільки потім змішати з холодною масою. При цьому додавати потрібно саме напівфабрикат до желатину, а не навпаки.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити листовий желатин ТМ «Ewald» можна у фасуванні по 50 грам - це 10 цілих листів загущувача. Ми доставимо замовлення до будь-якого регіону України в найкоротші терміни.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах