Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Панна котта

Панна котта
Панна котта

Складові

Ванільний стручок
1 штука
Вершки
1 літр
Листовий желатин
20 грам
Цукор
3 столові ложки

Час приготування: 6 годин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ваніль в стручках, 12-14 см
Ваніль в стручках, 12-14 см
Арт: 379001
В наявності
Ванільний стручок є недозрівшим плодом рослини роду Ваніль, сімейства орхідних. Коротке бланшування ...
82.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра, 350 г
Цукрова пудра, 350 г
Арт: 348003
В наявності
Цукрова пудра від ТМ «Ямуна» - незамінний кондитерський декор на кухні будь-якого кондитера - як поч...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Креманка для десертів Піраміда прозора, 60 мл
Креманка для десертів Піраміда прозора, 60 мл
Арт: 777001
В наявності
Одноразова креманка для десертів «Піраміда» має стильну геометричну форму. Прозорий матеріал виготов...
5.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Креманка для десертів Конус, 175 мл
Креманка для десертів Конус, 175 мл
Арт: 777006
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 1.00шт
Містка креманка "Конус" об'ємом 175 мл вирішить проблему подачі порційних страв на вашому заході. Ма...
9.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Желатин листовий, 50 г
Желатин листовий, 50 г
Арт: 53008
Немає в наявності
Листовий желатин являє собою тонкі прямокутні пластини вагою 5 грам кожна. Харчова добавка підійде я...
70.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Желатин замочити в невеликій кількості холодної води, через 5 хвилин пластини загущувача дістати та злегка віджати.

2. Поки желатин набухає, вершки, змішавши з цукром, перелити в сотейник і поставити на вогонь. Для приготування панна котти найкраще взяти вершки жирністю не менше 20%.

3. Ванільний стручок розрізати гострим ножем уздовж, вийняти з нього м'якоть і разом з шкіркою додати до сотейника.

4. Підігріті вершки необхідно зняти з вогню при появі перших бульбашок, не доводячи до кипіння. Ванільний стручок, який повністю віддав свій аромат майбутній панна котті, витягти. До гарячих вершків додати вологий листової желатин, ретельно розмішати масу.

5. Суміш процідити через дрібне ситечко, розлити по креманках і залишити в холодильнику мінімум на 5 годин для повного застигання.


Для того щоб десерт можна було легко витягти з формочок, доведеться виконати кілька нескладних маніпуляцій. Для початку, перед заповненням креманок варто ополоснути їх водою, а після застигання панна котти кожну форму занурити в окріп буквально на кілька секунд. Потім швидко перевернути креманку на тарілку - десерт готовий!

Подати панна котту можна з пюре, приготованого з улюблених ягід, які необхідно попередньо подрібнити за допомогою блендера і з'єднати з невеликою кількістю цукрової пудри.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах