Кошик
Ваш кошик порожній!
Технологічна схема приготування соєвого соусу включає в себе кілька важливих ступенів, таких, як ферментація, бродіння, віджимання і рафінація. Після цього соус настоюється протягом 3-4 днів. За цей час його органолептичні показники стабілізуються, і продукт подається на лінію розливу.
Соєвий соус є родзинкою в багатьох рецептах. Його додають до страв з рису, ним доповнюють суші і роли. Він прекрасно поєднується з м'якими сирами та овочами, надаючи їм пікантності. Крім того, соус стане смачною заправкою для салату.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер, пропонує купити соєвий соус за ексклюзивною ціною або замовити, отримуючи в якості приємного бонусу оперативну доставку.
Опис
Технологічна схема приготування соєвого соусу включає в себе кілька важливих ступенів, таких, як ферментація, бродіння, віджимання і рафінація. Після цього соус настоюється протягом 3-4 днів. За цей час його органолептичні показники стабілізуються, і продукт подається на лінію розливу.
Соєвий соус є родзинкою в багатьох рецептах. Його додають до страв з рису, ним доповнюють суші і роли. Він прекрасно поєднується з м'якими сирами та овочами, надаючи їм пікантності. Крім того, соус стане смачною заправкою для салату.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер, пропонує купити соєвий соус за ексклюзивною ціною або замовити, отримуючи в якості приємного бонусу оперативну доставку.
Технологічна схема приготування соєвого соусу включає в себе кілька важливих ступенів, таких, як ферментація, бродіння, віджимання і рафінація. Після цього соус настоюється протягом 3-4 днів. За цей час його органолептичні показники стабілізуються, і продукт подається на лінію розливу.
Соєвий соус є родзинкою в багатьох рецептах. Його додають до страв з рису, ним доповнюють суші і роли. Він прекрасно поєднується з м'якими сирами та овочами, надаючи їм пікантності. Крім того, соус стане смачною заправкою для салату.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер, пропонує купити соєвий соус за ексклюзивною ціною або замовити, отримуючи в якості приємного бонусу оперативну доставку.
Опис
Технологічна схема приготування соєвого соусу включає в себе кілька важливих ступенів, таких, як ферментація, бродіння, віджимання і рафінація. Після цього соус настоюється протягом 3-4 днів. За цей час його органолептичні показники стабілізуються, і продукт подається на лінію розливу.
Соєвий соус є родзинкою в багатьох рецептах. Його додають до страв з рису, ним доповнюють суші і роли. Він прекрасно поєднується з м'якими сирами та овочами, надаючи їм пікантності. Крім того, соус стане смачною заправкою для салату.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер, пропонує купити соєвий соус за ексклюзивною ціною або замовити, отримуючи в якості приємного бонусу оперативну доставку.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах