Кошик
Ваш кошик порожній!
Досить незвичайна спеція - асафетида - виходить з соку рослин, які традиційно ростуть на території Центральної Азії - в Афганістані, Ірані та Таджикистані. Збір латексу - тривалий процес, що включає кілька трудомістких етапів, тому приправа так цінується в кулінарії. У чистому вигляді асафетида - це застиглий сік, який отримує зернисту структуру, коричневий колір і концентрований аромат. Тому знавці кулінарної справи рекомендують додавати спецію в мікродозах, попередньо обсмажити її в невеликій кількості олії.
За допомогою асафетиди можна замінити цибулю і часник в багатьох стравах, а ось комбінувати ці приправи не варто. Найбільш виграшними вважаються поєднання спеції з чорним перцем, імбиром, кмином, куркумою і чорної гірчицею. Додати приправу варто в страви з бобових, картоплі, овочів і рису.
У магазині Пекар-Кондитер можна купити стовідсоткову мелену асафетиду в упаковці вагою 25 грам. З огляду на інтенсивність аромату, цієї кількості спеції вистачить надовго.
Опис
Досить незвичайна спеція - асафетида - виходить з соку рослин, які традиційно ростуть на території Центральної Азії - в Афганістані, Ірані та Таджикистані. Збір латексу - тривалий процес, що включає кілька трудомістких етапів, тому приправа так цінується в кулінарії. У чистому вигляді асафетида - це застиглий сік, який отримує зернисту структуру, коричневий колір і концентрований аромат. Тому знавці кулінарної справи рекомендують додавати спецію в мікродозах, попередньо обсмажити її в невеликій кількості олії.
За допомогою асафетиди можна замінити цибулю і часник в багатьох стравах, а ось комбінувати ці приправи не варто. Найбільш виграшними вважаються поєднання спеції з чорним перцем, імбиром, кмином, куркумою і чорної гірчицею. Додати приправу варто в страви з бобових, картоплі, овочів і рису.
У магазині Пекар-Кондитер можна купити стовідсоткову мелену асафетиду в упаковці вагою 25 грам. З огляду на інтенсивність аромату, цієї кількості спеції вистачить надовго.
Досить незвичайна спеція - асафетида - виходить з соку рослин, які традиційно ростуть на території Центральної Азії - в Афганістані, Ірані та Таджикистані. Збір латексу - тривалий процес, що включає кілька трудомістких етапів, тому приправа так цінується в кулінарії. У чистому вигляді асафетида - це застиглий сік, який отримує зернисту структуру, коричневий колір і концентрований аромат. Тому знавці кулінарної справи рекомендують додавати спецію в мікродозах, попередньо обсмажити її в невеликій кількості олії.
За допомогою асафетиди можна замінити цибулю і часник в багатьох стравах, а ось комбінувати ці приправи не варто. Найбільш виграшними вважаються поєднання спеції з чорним перцем, імбиром, кмином, куркумою і чорної гірчицею. Додати приправу варто в страви з бобових, картоплі, овочів і рису.
У магазині Пекар-Кондитер можна купити стовідсоткову мелену асафетиду в упаковці вагою 25 грам. З огляду на інтенсивність аромату, цієї кількості спеції вистачить надовго.
Опис
Досить незвичайна спеція - асафетида - виходить з соку рослин, які традиційно ростуть на території Центральної Азії - в Афганістані, Ірані та Таджикистані. Збір латексу - тривалий процес, що включає кілька трудомістких етапів, тому приправа так цінується в кулінарії. У чистому вигляді асафетида - це застиглий сік, який отримує зернисту структуру, коричневий колір і концентрований аромат. Тому знавці кулінарної справи рекомендують додавати спецію в мікродозах, попередньо обсмажити її в невеликій кількості олії.
За допомогою асафетиди можна замінити цибулю і часник в багатьох стравах, а ось комбінувати ці приправи не варто. Найбільш виграшними вважаються поєднання спеції з чорним перцем, імбиром, кмином, куркумою і чорної гірчицею. Додати приправу варто в страви з бобових, картоплі, овочів і рису.
У магазині Пекар-Кондитер можна купити стовідсоткову мелену асафетиду в упаковці вагою 25 грам. З огляду на інтенсивність аромату, цієї кількості спеції вистачить надовго.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах