Кошик
Ваш кошик порожній!
Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, наповнювачі та начинки для тортів і цукерок, зефір, желе. Пектин NH ILBAKERY збільшує в'язкість продуктів, роблячи їх консистенцію гладкою та однорідною.
Крім згущення, пектин торгової марки ILBAKERY використовують в якості освітлювача для соків, фільтра і стабілізатора, а також компонента, який пов'язує вологу в продуктах і утворює гель.
NH означає термообратимість. Якщо після схоплювання продукт з вмістом пектину знову нагріти і охолодити, то він знову загусне. Тому такий пектин ідеально підходить для желейних начинок і покриттів десертів, а також для приготування соусів.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити пектин NH вітчизняного виробника ILBAKERY 25 г з доставкою по всій Україні.
Опис
Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, наповнювачі та начинки для тортів і цукерок, зефір, желе. Пектин NH ILBAKERY збільшує в'язкість продуктів, роблячи їх консистенцію гладкою та однорідною.
Крім згущення, пектин торгової марки ILBAKERY використовують в якості освітлювача для соків, фільтра і стабілізатора, а також компонента, який пов'язує вологу в продуктах і утворює гель.
NH означає термообратимість. Якщо після схоплювання продукт з вмістом пектину знову нагріти і охолодити, то він знову загусне. Тому такий пектин ідеально підходить для желейних начинок і покриттів десертів, а також для приготування соусів.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити пектин NH вітчизняного виробника ILBAKERY 25 г з доставкою по всій Україні.
Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, наповнювачі та начинки для тортів і цукерок, зефір, желе. Пектин NH ILBAKERY збільшує в'язкість продуктів, роблячи їх консистенцію гладкою та однорідною.
Крім згущення, пектин торгової марки ILBAKERY використовують в якості освітлювача для соків, фільтра і стабілізатора, а також компонента, який пов'язує вологу в продуктах і утворює гель.
NH означає термообратимість. Якщо після схоплювання продукт з вмістом пектину знову нагріти і охолодити, то він знову загусне. Тому такий пектин ідеально підходить для желейних начинок і покриттів десертів, а також для приготування соусів.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити пектин NH вітчизняного виробника ILBAKERY 25 г з доставкою по всій Україні.
Опис
Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, наповнювачі та начинки для тортів і цукерок, зефір, желе. Пектин NH ILBAKERY збільшує в'язкість продуктів, роблячи їх консистенцію гладкою та однорідною.
Крім згущення, пектин торгової марки ILBAKERY використовують в якості освітлювача для соків, фільтра і стабілізатора, а також компонента, який пов'язує вологу в продуктах і утворює гель.
NH означає термообратимість. Якщо після схоплювання продукт з вмістом пектину знову нагріти і охолодити, то він знову загусне. Тому такий пектин ідеально підходить для желейних начинок і покриттів десертів, а також для приготування соусів.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити пектин NH вітчизняного виробника ILBAKERY 25 г з доставкою по всій Україні.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах