Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пектин NH ILBAKERY фасований, 100 г

Арт: 879001
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Пектин NH термозворотній від виробника ILBAKERY - новинка на ринку кондитерських інгредієнтів. Особливістю продукту є те, що він розчиняється при нагріванні, а коли охолоджується - застигає. Тому продукт прекрасно підходить для приготування соусів, глазурі, желе, пастили, начинок і мармеладу.

шт
Сумма:
290.00 грн
Упаковка
заводська
100 г
Виробник
Україна
ILBAKERY
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
0.0
вуглеводи, г
64.3
енергетична цінність, ккал
243.2
Термін зберігання
24 місяці
Додаткові характеристики
Склад
регулятор кислотності Е341, регулятор кислотності Е450, фруктоза, пектин Е440.

Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.

Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.

Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.

Залиште відгук

Опис

Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.

Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.

Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.

Упаковка
заводська
100 г
Виробник
Україна
ILBAKERY
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
0.0
вуглеводи, г
64.3
енергетична цінність, ккал
243.2
Термін зберігання
24 місяці
Додаткові характеристики
Склад
регулятор кислотності Е341, регулятор кислотності Е450, фруктоза, пектин Е440.

Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.

Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.

Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.

Залиште відгук

Опис

Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.

Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.

Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Пектин NH ILBAKERY фасований, 100 г
Пектин NH ILBAKERY фасований, 100 г
Арт: 879001
В наявності
Пектин NH термозворотній від виробника ILBAKERY - новинка на ринку кондитерських інгредієнтів. Особл...
290.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах