Кошик
Ваш кошик порожній!
Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.
Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.
Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.
Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.
Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.
Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.
Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Пектин NH торгової марки ILBAKERY - це гелеобразуючий компонент, який прекрасно підходить для виробництва желейних солодощів. Його термозворотність дозволяє «грати» з текстурами страв, переводячи їх з рідкого стану (соус) в твердий (желе). Варто згадати, що після розморожування продукти з пектином NH не "віддають” воду та зберігають якість гелю. Пектин стабільно видає хороший результат в діапазоні PH 3,5-3,7.
Спосіб приготування: 100 г рідини розігріти до 40 градусів. Додати 1-2 г пектину і 5-10 г цукру. Варити 1-2 хвилини до 80 градусів, щоб збереглися всі корисні речовини. Готову рідину вилити в потрібну форму і охолодити. .Как результат - рівна пружна маса з глянцевою поверхнею.
Якщо ви займаєтеся виробництвом мармеладу або начинок для кондитерських виробів, то пектин NH стане відмінним помічником в роботі. Купити продукт за низькою ціною ви можете в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах