Кошик
Ваш кошик порожній!
Паста з мигдалю приготована без використання ароматизаторів, підсолоджувачів, емульгаторів або інших добавок. Це дозволяє отримати максимально природний горіховий смак, який сподобається справжнім гурманам. Мигдальна паста в упаковці вагою 300 грам - натуральний продукт від ТМ "AUMI".
Насичений горіховий смак і приємний аромат мигдальної пасти "AUMI" досягається шляхом використання тільки якісної сировини, виробленої на території України. Добірні ядра горіха проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря, не окислюючись і не підгорачи при цьому. Подрібнення мигдалю здійснюється невеликими партіями, щоб до торгових мереж завжди надходив тільки свіжий продукт.
Паста з мигдалю використовується в будь-який випічці - тортах, мафінах, печиві, а також для приготування батончиків. В кондитерських виробах інгредієнт найчастіше комбінують з шоколадом - розтопленим або у вигляді шматочків, а також з мигдальними пластівцями. Для того щоб купити мигдалеву пасту без цукру на сайті Пекар-Кондитер, додайте необхідний товар до кошика і залиште ваші контактні дані.
Опис
Насичений горіховий смак і приємний аромат мигдальної пасти "AUMI" досягається шляхом використання тільки якісної сировини, виробленої на території України. Добірні ядра горіха проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря, не окислюючись і не підгорачи при цьому. Подрібнення мигдалю здійснюється невеликими партіями, щоб до торгових мереж завжди надходив тільки свіжий продукт.
Паста з мигдалю використовується в будь-який випічці - тортах, мафінах, печиві, а також для приготування батончиків. В кондитерських виробах інгредієнт найчастіше комбінують з шоколадом - розтопленим або у вигляді шматочків, а також з мигдальними пластівцями. Для того щоб купити мигдалеву пасту без цукру на сайті Пекар-Кондитер, додайте необхідний товар до кошика і залиште ваші контактні дані.
Насичений горіховий смак і приємний аромат мигдальної пасти "AUMI" досягається шляхом використання тільки якісної сировини, виробленої на території України. Добірні ядра горіха проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря, не окислюючись і не підгорачи при цьому. Подрібнення мигдалю здійснюється невеликими партіями, щоб до торгових мереж завжди надходив тільки свіжий продукт.
Паста з мигдалю використовується в будь-який випічці - тортах, мафінах, печиві, а також для приготування батончиків. В кондитерських виробах інгредієнт найчастіше комбінують з шоколадом - розтопленим або у вигляді шматочків, а також з мигдальними пластівцями. Для того щоб купити мигдалеву пасту без цукру на сайті Пекар-Кондитер, додайте необхідний товар до кошика і залиште ваші контактні дані.
Опис
Насичений горіховий смак і приємний аромат мигдальної пасти "AUMI" досягається шляхом використання тільки якісної сировини, виробленої на території України. Добірні ядра горіха проходять експрес-сушку в потоці гарячого повітря, не окислюючись і не підгорачи при цьому. Подрібнення мигдалю здійснюється невеликими партіями, щоб до торгових мереж завжди надходив тільки свіжий продукт.
Паста з мигдалю використовується в будь-який випічці - тортах, мафінах, печиві, а також для приготування батончиків. В кондитерських виробах інгредієнт найчастіше комбінують з шоколадом - розтопленим або у вигляді шматочків, а також з мигдальними пластівцями. Для того щоб купити мигдалеву пасту без цукру на сайті Пекар-Кондитер, додайте необхідний товар до кошика і залиште ваші контактні дані.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах