Кошик
Ваш кошик порожній!
Паста з м'якоті кокоса має яскравий характерний аромат і смак. Для її виробництва використовують високоякісну сировину жирністю 65%, яка проходить подрібнення до частинок розміром 100 мікрон. Це забезпечує пасті однорідність та хорошу змішуваність з іншими кондитерськими масами.
Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.
Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.
Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.
Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.
Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах