Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Паста кокосова без цукру, 300 г

Арт: 739010
(1 відгук)
Наявність: В наявності

Паста з м'якоті кокоса має яскравий характерний аромат і смак. Для її виробництва використовують високоякісну сировину жирністю 65%, яка проходить подрібнення до частинок розміром 100 мікрон. Це забезпечує пасті однорідність та хорошу змішуваність з іншими кондитерськими масами.

шт
Сумма:
210.00 грн
Упаковка
скляна ємність
300 г
Виробник
Україна
AUMI
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
7.0
жири, г
65.0
вуглеводи, г
24.0
енергетична цінність, ккал
660
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
100% горіх кокоса

Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.

Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.


Залиште відгук

Опис

Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.

Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.


Упаковка
скляна ємність
300 г
Виробник
Україна
AUMI
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
7.0
жири, г
65.0
вуглеводи, г
24.0
енергетична цінність, ккал
660
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
100% горіх кокоса

Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.

Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.


Залиште відгук

Опис

Ніжна кокосова паста або манна - це повністю натуральний продукт, отриманий шляхом тонкого подрібнення м'якоті горіха. Цей технологічний процес має одну особливість - температура маси під час перетирання не повинна перевищувати 48 °С. Таким чином вдається зберегти цінні поживні речовини, присутні в кокосі. Паста застосовується для приготування рослинних напоїв і смузі, а також крем-супів. Кондитери взяли цей інгредієнт на замітку для створення ароматного крему та випічки.

Варто враховувати, що при температурі навколишнього середовища до 25 градусів кокосова паста має тверду консистенцію, тому для її розм'якшення варто підігріти масу до 29 - 30 градусів. Купити пасту з кокоса ТМ "AUMI" в упаковці вагою 300 грам можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Паста кокосова без цукру, 300 г
Паста кокосова без цукру, 300 г
Арт: 739010
В наявності
Паста з м'якоті кокоса має яскравий характерний аромат і смак. Для її виробництва використовують вис...
210.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах