Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 500.00 грн
У продажу від: 50 грам
Паприка червона різана, дроблена або мелена, - обов'язковий компонент традиційних страв іспанської, угорської та мексиканської кухонь. Додаючи спецію до картоплі, можна комбінувати її з іншими прянощами - базиліком або часником. У рибних стравах червону паприку краще поєднувати з петрушкою, цибулею і кропом. Замовити приправу варто також тим, хто любить готувати м'ясні страви. Угорський папрікаш, який навіть свою назву отримав від цієї дивовижної спеції, шеф-кухарі готують з нежирного білого м'яса, приправляючи його паприкою і пом'якшуючи смак сметаною або вершками. Також неможливо прогадати, поєднуючи пряність з овочами, особливо томатами і капустою, або з бобовими. При термічній обробці спеція насичує страви не тільки особливим смаком, а й надає їм помаранчевий або червонуватий колір.
Зберігання різаною червоної паприки в герметичній ємності дозволить зберегти органолептичні властивості до двох років. А купити приправу у вигляді невеликих пластівців в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна, починаючи від 50 грамів.
Опис
Паприка червона різана, дроблена або мелена, - обов'язковий компонент традиційних страв іспанської, угорської та мексиканської кухонь. Додаючи спецію до картоплі, можна комбінувати її з іншими прянощами - базиліком або часником. У рибних стравах червону паприку краще поєднувати з петрушкою, цибулею і кропом. Замовити приправу варто також тим, хто любить готувати м'ясні страви. Угорський папрікаш, який навіть свою назву отримав від цієї дивовижної спеції, шеф-кухарі готують з нежирного білого м'яса, приправляючи його паприкою і пом'якшуючи смак сметаною або вершками. Також неможливо прогадати, поєднуючи пряність з овочами, особливо томатами і капустою, або з бобовими. При термічній обробці спеція насичує страви не тільки особливим смаком, а й надає їм помаранчевий або червонуватий колір.
Зберігання різаною червоної паприки в герметичній ємності дозволить зберегти органолептичні властивості до двох років. А купити приправу у вигляді невеликих пластівців в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна, починаючи від 50 грамів.
Паприка червона різана, дроблена або мелена, - обов'язковий компонент традиційних страв іспанської, угорської та мексиканської кухонь. Додаючи спецію до картоплі, можна комбінувати її з іншими прянощами - базиліком або часником. У рибних стравах червону паприку краще поєднувати з петрушкою, цибулею і кропом. Замовити приправу варто також тим, хто любить готувати м'ясні страви. Угорський папрікаш, який навіть свою назву отримав від цієї дивовижної спеції, шеф-кухарі готують з нежирного білого м'яса, приправляючи його паприкою і пом'якшуючи смак сметаною або вершками. Також неможливо прогадати, поєднуючи пряність з овочами, особливо томатами і капустою, або з бобовими. При термічній обробці спеція насичує страви не тільки особливим смаком, а й надає їм помаранчевий або червонуватий колір.
Зберігання різаною червоної паприки в герметичній ємності дозволить зберегти органолептичні властивості до двох років. А купити приправу у вигляді невеликих пластівців в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна, починаючи від 50 грамів.
Опис
Паприка червона різана, дроблена або мелена, - обов'язковий компонент традиційних страв іспанської, угорської та мексиканської кухонь. Додаючи спецію до картоплі, можна комбінувати її з іншими прянощами - базиліком або часником. У рибних стравах червону паприку краще поєднувати з петрушкою, цибулею і кропом. Замовити приправу варто також тим, хто любить готувати м'ясні страви. Угорський папрікаш, який навіть свою назву отримав від цієї дивовижної спеції, шеф-кухарі готують з нежирного білого м'яса, приправляючи його паприкою і пом'якшуючи смак сметаною або вершками. Також неможливо прогадати, поєднуючи пряність з овочами, особливо томатами і капустою, або з бобовими. При термічній обробці спеція насичує страви не тільки особливим смаком, а й надає їм помаранчевий або червонуватий колір.
Зберігання різаною червоної паприки в герметичній ємності дозволить зберегти органолептичні властивості до двох років. А купити приправу у вигляді невеликих пластівців в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна, починаючи від 50 грамів.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах