Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 1100.00 грн
У продажу від: 50 грам
Перцева ліана забезпечила кулінарію спецією, без якої неможливо приготувати велику частину сучасних страв. Перець зелений горошок - це недозрілий, темно-зелений плід цієї рослини, який сушать і маринують, щоб зберегти колір і ароматичні властивості цієї пряності. З усіх видів перцю, зелений має найяскравіший і пряний аромат, в той час як його смак трохи ніжніше чорного. Зберігати зелений перець краще в цілому вигляді, щоб не упустити ні грама цього дивовижного аромату. Харчова цінність - 40 ккал на 100 грам продукту.
Перець зелений горошок спочатку використовувався лише в стравах індійської і азіатської кухні. В Європі ця пряність не отримала щоденного застосування кулінарами, але все ж деякі кухарі все частіше звертаються до використання даного виду перцю в своїх шедеврах. Інтенсивний аромат зеленого перцю надає страві пікантності і підсилює її аромат, не перенасичуючи його зайвої гіркотою. Він добре поєднується з м'ясом і овочами, бобовими та крупами, він незамінний при приготуванні паштетів, а також гарний у виробництві ковбас і сирів. Зелений перець краще додавати в кінці приготування, так його аромат не загубиться серед інших. Купити перець зелений горошок в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Перцева ліана забезпечила кулінарію спецією, без якої неможливо приготувати велику частину сучасних страв. Перець зелений горошок - це недозрілий, темно-зелений плід цієї рослини, який сушать і маринують, щоб зберегти колір і ароматичні властивості цієї пряності. З усіх видів перцю, зелений має найяскравіший і пряний аромат, в той час як його смак трохи ніжніше чорного. Зберігати зелений перець краще в цілому вигляді, щоб не упустити ні грама цього дивовижного аромату. Харчова цінність - 40 ккал на 100 грам продукту.
Перець зелений горошок спочатку використовувався лише в стравах індійської і азіатської кухні. В Європі ця пряність не отримала щоденного застосування кулінарами, але все ж деякі кухарі все частіше звертаються до використання даного виду перцю в своїх шедеврах. Інтенсивний аромат зеленого перцю надає страві пікантності і підсилює її аромат, не перенасичуючи його зайвої гіркотою. Він добре поєднується з м'ясом і овочами, бобовими та крупами, він незамінний при приготуванні паштетів, а також гарний у виробництві ковбас і сирів. Зелений перець краще додавати в кінці приготування, так його аромат не загубиться серед інших. Купити перець зелений горошок в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Перцева ліана забезпечила кулінарію спецією, без якої неможливо приготувати велику частину сучасних страв. Перець зелений горошок - це недозрілий, темно-зелений плід цієї рослини, який сушать і маринують, щоб зберегти колір і ароматичні властивості цієї пряності. З усіх видів перцю, зелений має найяскравіший і пряний аромат, в той час як його смак трохи ніжніше чорного. Зберігати зелений перець краще в цілому вигляді, щоб не упустити ні грама цього дивовижного аромату. Харчова цінність - 40 ккал на 100 грам продукту.
Перець зелений горошок спочатку використовувався лише в стравах індійської і азіатської кухні. В Європі ця пряність не отримала щоденного застосування кулінарами, але все ж деякі кухарі все частіше звертаються до використання даного виду перцю в своїх шедеврах. Інтенсивний аромат зеленого перцю надає страві пікантності і підсилює її аромат, не перенасичуючи його зайвої гіркотою. Він добре поєднується з м'ясом і овочами, бобовими та крупами, він незамінний при приготуванні паштетів, а також гарний у виробництві ковбас і сирів. Зелений перець краще додавати в кінці приготування, так його аромат не загубиться серед інших. Купити перець зелений горошок в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Перцева ліана забезпечила кулінарію спецією, без якої неможливо приготувати велику частину сучасних страв. Перець зелений горошок - це недозрілий, темно-зелений плід цієї рослини, який сушать і маринують, щоб зберегти колір і ароматичні властивості цієї пряності. З усіх видів перцю, зелений має найяскравіший і пряний аромат, в той час як його смак трохи ніжніше чорного. Зберігати зелений перець краще в цілому вигляді, щоб не упустити ні грама цього дивовижного аромату. Харчова цінність - 40 ккал на 100 грам продукту.
Перець зелений горошок спочатку використовувався лише в стравах індійської і азіатської кухні. В Європі ця пряність не отримала щоденного застосування кулінарами, але все ж деякі кухарі все частіше звертаються до використання даного виду перцю в своїх шедеврах. Інтенсивний аромат зеленого перцю надає страві пікантності і підсилює її аромат, не перенасичуючи його зайвої гіркотою. Він добре поєднується з м'ясом і овочами, бобовими та крупами, він незамінний при приготуванні паштетів, а також гарний у виробництві ковбас і сирів. Зелений перець краще додавати в кінці приготування, так його аромат не загубиться серед інших. Купити перець зелений горошок в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах