Кошик
Ваш кошик порожній!
Приправа асафетида виробництва торгової марки «Ямуна» являє собою дрібний порошок блідо-жовтого відтінку, який має характерний насичений запах і смак. Аромат цієї пряності можна порівняти лише з цибулею та часником, але в десятки разів інтенсивнішим і стійкішим. Асафетиду отримують з соку, який добувають з коренів однойменної рослини. Суху спецію змішують з рисовим борошном для зменшення концентрації і зручності у використанні. Зберігати необхідно виключно в герметичній упаковці, щоб її інтенсивний запах не поширився по всій кухні.
В кулінарію асафетида потрапила завдяки азіатській кухні. Цією пряністю в основному замінювали цибулю з часником, до того ж вона надає більш витончений смак. При обсмажуванні дана спеція стає м'якішою та більш ніжною, а її аромат розкриває абсолютно нові нотки, тому краще використовувати асафетиду в стравах з термічною обробкою. Додавати її необхідно в мізерних кількостях, інакше є шанс затьмарити всі інші інгредієнти. З цією пряністю чудово поєднуються м'ясні страви, рис і бобові, а також соління та консервація. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна придбати приправу асафетида в заводській упаковці по 15 грам з доставкою по всій Україні!
Опис
Приправа асафетида виробництва торгової марки «Ямуна» являє собою дрібний порошок блідо-жовтого відтінку, який має характерний насичений запах і смак. Аромат цієї пряності можна порівняти лише з цибулею та часником, але в десятки разів інтенсивнішим і стійкішим. Асафетиду отримують з соку, який добувають з коренів однойменної рослини. Суху спецію змішують з рисовим борошном для зменшення концентрації і зручності у використанні. Зберігати необхідно виключно в герметичній упаковці, щоб її інтенсивний запах не поширився по всій кухні.
В кулінарію асафетида потрапила завдяки азіатській кухні. Цією пряністю в основному замінювали цибулю з часником, до того ж вона надає більш витончений смак. При обсмажуванні дана спеція стає м'якішою та більш ніжною, а її аромат розкриває абсолютно нові нотки, тому краще використовувати асафетиду в стравах з термічною обробкою. Додавати її необхідно в мізерних кількостях, інакше є шанс затьмарити всі інші інгредієнти. З цією пряністю чудово поєднуються м'ясні страви, рис і бобові, а також соління та консервація. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна придбати приправу асафетида в заводській упаковці по 15 грам з доставкою по всій Україні!
Приправа асафетида виробництва торгової марки «Ямуна» являє собою дрібний порошок блідо-жовтого відтінку, який має характерний насичений запах і смак. Аромат цієї пряності можна порівняти лише з цибулею та часником, але в десятки разів інтенсивнішим і стійкішим. Асафетиду отримують з соку, який добувають з коренів однойменної рослини. Суху спецію змішують з рисовим борошном для зменшення концентрації і зручності у використанні. Зберігати необхідно виключно в герметичній упаковці, щоб її інтенсивний запах не поширився по всій кухні.
В кулінарію асафетида потрапила завдяки азіатській кухні. Цією пряністю в основному замінювали цибулю з часником, до того ж вона надає більш витончений смак. При обсмажуванні дана спеція стає м'якішою та більш ніжною, а її аромат розкриває абсолютно нові нотки, тому краще використовувати асафетиду в стравах з термічною обробкою. Додавати її необхідно в мізерних кількостях, інакше є шанс затьмарити всі інші інгредієнти. З цією пряністю чудово поєднуються м'ясні страви, рис і бобові, а також соління та консервація. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна придбати приправу асафетида в заводській упаковці по 15 грам з доставкою по всій Україні!
Опис
Приправа асафетида виробництва торгової марки «Ямуна» являє собою дрібний порошок блідо-жовтого відтінку, який має характерний насичений запах і смак. Аромат цієї пряності можна порівняти лише з цибулею та часником, але в десятки разів інтенсивнішим і стійкішим. Асафетиду отримують з соку, який добувають з коренів однойменної рослини. Суху спецію змішують з рисовим борошном для зменшення концентрації і зручності у використанні. Зберігати необхідно виключно в герметичній упаковці, щоб її інтенсивний запах не поширився по всій кухні.
В кулінарію асафетида потрапила завдяки азіатській кухні. Цією пряністю в основному замінювали цибулю з часником, до того ж вона надає більш витончений смак. При обсмажуванні дана спеція стає м'якішою та більш ніжною, а її аромат розкриває абсолютно нові нотки, тому краще використовувати асафетиду в стравах з термічною обробкою. Додавати її необхідно в мізерних кількостях, інакше є шанс затьмарити всі інші інгредієнти. З цією пряністю чудово поєднуються м'ясні страви, рис і бобові, а також соління та консервація. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна придбати приправу асафетида в заводській упаковці по 15 грам з доставкою по всій Україні!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах