Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 165.00 грн
У продажу від: 50 грам
Пажитник, багатьом відомий також як шамбала або фенугрек, - рослина, що має своєрідний інтенсивний аромат. У кулінарії прийнято використовувати зрілі насіння цієї культури. Прийшовши до нас з Індійського півострова, пажитник завоював популярність завдяки приємним смаковим якостям і поєднанню з іншими приправами. У размолотому вигляді плоди пажитника входять до складу багатьох пряних сумішей. Однією з них є Чаман - приправа для покриття в'яленого м'яса - бастурми. Індійська кухня пропонує безліч страв з використанням пажитника, наприклад, дхал - традиційний вегетаріанський суп-пюре з бобових. Шамбала прекрасно поєднується з м'ясом і бобовими - нутом або квасолею, входить до складу маринадів і соусів, а також додається в тісто деяких сортів хліба для додання пряного аромату.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує заощадити час і купити відразу мелений пажитник для своїх страв в будь-якій кількості від 50 грамів.
Опис
Пажитник, багатьом відомий також як шамбала або фенугрек, - рослина, що має своєрідний інтенсивний аромат. У кулінарії прийнято використовувати зрілі насіння цієї культури. Прийшовши до нас з Індійського півострова, пажитник завоював популярність завдяки приємним смаковим якостям і поєднанню з іншими приправами. У размолотому вигляді плоди пажитника входять до складу багатьох пряних сумішей. Однією з них є Чаман - приправа для покриття в'яленого м'яса - бастурми. Індійська кухня пропонує безліч страв з використанням пажитника, наприклад, дхал - традиційний вегетаріанський суп-пюре з бобових. Шамбала прекрасно поєднується з м'ясом і бобовими - нутом або квасолею, входить до складу маринадів і соусів, а також додається в тісто деяких сортів хліба для додання пряного аромату.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує заощадити час і купити відразу мелений пажитник для своїх страв в будь-якій кількості від 50 грамів.
Пажитник, багатьом відомий також як шамбала або фенугрек, - рослина, що має своєрідний інтенсивний аромат. У кулінарії прийнято використовувати зрілі насіння цієї культури. Прийшовши до нас з Індійського півострова, пажитник завоював популярність завдяки приємним смаковим якостям і поєднанню з іншими приправами. У размолотому вигляді плоди пажитника входять до складу багатьох пряних сумішей. Однією з них є Чаман - приправа для покриття в'яленого м'яса - бастурми. Індійська кухня пропонує безліч страв з використанням пажитника, наприклад, дхал - традиційний вегетаріанський суп-пюре з бобових. Шамбала прекрасно поєднується з м'ясом і бобовими - нутом або квасолею, входить до складу маринадів і соусів, а також додається в тісто деяких сортів хліба для додання пряного аромату.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує заощадити час і купити відразу мелений пажитник для своїх страв в будь-якій кількості від 50 грамів.
Опис
Пажитник, багатьом відомий також як шамбала або фенугрек, - рослина, що має своєрідний інтенсивний аромат. У кулінарії прийнято використовувати зрілі насіння цієї культури. Прийшовши до нас з Індійського півострова, пажитник завоював популярність завдяки приємним смаковим якостям і поєднанню з іншими приправами. У размолотому вигляді плоди пажитника входять до складу багатьох пряних сумішей. Однією з них є Чаман - приправа для покриття в'яленого м'яса - бастурми. Індійська кухня пропонує безліч страв з використанням пажитника, наприклад, дхал - традиційний вегетаріанський суп-пюре з бобових. Шамбала прекрасно поєднується з м'ясом і бобовими - нутом або квасолею, входить до складу маринадів і соусів, а також додається в тісто деяких сортів хліба для додання пряного аромату.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує заощадити час і купити відразу мелений пажитник для своїх страв в будь-якій кількості від 50 грамів.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах