Кошик
Ваш кошик порожній!
Коріандр - спеція, що має солодкий пряний аромат. Це одна з найбільш універсальних приправ у світі. З'явилася вона в Малій Азії та Середземномор'ї, сьогодні ж рослина культивується в Індії, Польщі, Румунії, Аргентині, Марокко. Коріандр вперше згадується ще в древніх санскритах. Римляни натирали їм м'ясо, щоб зберегти його свіжість. Також насіння цієї рослини було виявлене і при розкопках єгипетських пірамід.
Коріандр, мелений або цілий, використовується в багатьох сферах. Його варто купити для ароматизації різної випічки: кондитерських виробів, хліба, а також для додання специфічного запаху сиру, м'ясним стравам (знамениті Туринські ковбаси). Використовується приправа і в супах, соусах, всіляких салатах. Особливо вона популярна в грецькій, індійській і мексиканській кухнях. На Карибах спецію вживають разом з перцем чилі і часником. Також коріандр застосовують при виробництві джина і лікерів. Важливо пам'ятати, що у спеції досить сильний аромат, тому її потрібно використовувати дуже акуратно, щоб не зіпсувати страву.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер цю приправу можна замовити в будь-якій кількості. Доставка здійснюється по всіх містах України.
Опис
Коріандр - спеція, що має солодкий пряний аромат. Це одна з найбільш універсальних приправ у світі. З'явилася вона в Малій Азії та Середземномор'ї, сьогодні ж рослина культивується в Індії, Польщі, Румунії, Аргентині, Марокко. Коріандр вперше згадується ще в древніх санскритах. Римляни натирали їм м'ясо, щоб зберегти його свіжість. Також насіння цієї рослини було виявлене і при розкопках єгипетських пірамід.
Коріандр, мелений або цілий, використовується в багатьох сферах. Його варто купити для ароматизації різної випічки: кондитерських виробів, хліба, а також для додання специфічного запаху сиру, м'ясним стравам (знамениті Туринські ковбаси). Використовується приправа і в супах, соусах, всіляких салатах. Особливо вона популярна в грецькій, індійській і мексиканській кухнях. На Карибах спецію вживають разом з перцем чилі і часником. Також коріандр застосовують при виробництві джина і лікерів. Важливо пам'ятати, що у спеції досить сильний аромат, тому її потрібно використовувати дуже акуратно, щоб не зіпсувати страву.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер цю приправу можна замовити в будь-якій кількості. Доставка здійснюється по всіх містах України.
Коріандр - спеція, що має солодкий пряний аромат. Це одна з найбільш універсальних приправ у світі. З'явилася вона в Малій Азії та Середземномор'ї, сьогодні ж рослина культивується в Індії, Польщі, Румунії, Аргентині, Марокко. Коріандр вперше згадується ще в древніх санскритах. Римляни натирали їм м'ясо, щоб зберегти його свіжість. Також насіння цієї рослини було виявлене і при розкопках єгипетських пірамід.
Коріандр, мелений або цілий, використовується в багатьох сферах. Його варто купити для ароматизації різної випічки: кондитерських виробів, хліба, а також для додання специфічного запаху сиру, м'ясним стравам (знамениті Туринські ковбаси). Використовується приправа і в супах, соусах, всіляких салатах. Особливо вона популярна в грецькій, індійській і мексиканській кухнях. На Карибах спецію вживають разом з перцем чилі і часником. Також коріандр застосовують при виробництві джина і лікерів. Важливо пам'ятати, що у спеції досить сильний аромат, тому її потрібно використовувати дуже акуратно, щоб не зіпсувати страву.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер цю приправу можна замовити в будь-якій кількості. Доставка здійснюється по всіх містах України.
Опис
Коріандр - спеція, що має солодкий пряний аромат. Це одна з найбільш універсальних приправ у світі. З'явилася вона в Малій Азії та Середземномор'ї, сьогодні ж рослина культивується в Індії, Польщі, Румунії, Аргентині, Марокко. Коріандр вперше згадується ще в древніх санскритах. Римляни натирали їм м'ясо, щоб зберегти його свіжість. Також насіння цієї рослини було виявлене і при розкопках єгипетських пірамід.
Коріандр, мелений або цілий, використовується в багатьох сферах. Його варто купити для ароматизації різної випічки: кондитерських виробів, хліба, а також для додання специфічного запаху сиру, м'ясним стравам (знамениті Туринські ковбаси). Використовується приправа і в супах, соусах, всіляких салатах. Особливо вона популярна в грецькій, індійській і мексиканській кухнях. На Карибах спецію вживають разом з перцем чилі і часником. Також коріандр застосовують при виробництві джина і лікерів. Важливо пам'ятати, що у спеції досить сильний аромат, тому її потрібно використовувати дуже акуратно, щоб не зіпсувати страву.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер цю приправу можна замовити в будь-якій кількості. Доставка здійснюється по всіх містах України.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах