Кошик
Ваш кошик порожній!
Діоксид титану вважається найстабільнішим пігментом білого кольору серед харчових барвників. Завдяки чистоті речовини виключається поглинання кольору. Одним з важливих властивостей є інертність, яка виключає шкідливий вплив на харчові інгредієнти і організм людини.
Чистий діоксид титану випускається у вигляді порошку з характерною кристалічною структурою. Це універсальний засіб для додання білого кольору харчовим продуктам. Завдяки стабільності кольору десерти і інша продукція навіть після заморозки або тривалого зберігання мають первісний колір. Замовити барвник можна просто на сайті Пекар-Кондитер.
Опис
Діоксид титану вважається найстабільнішим пігментом білого кольору серед харчових барвників. Завдяки чистоті речовини виключається поглинання кольору. Одним з важливих властивостей є інертність, яка виключає шкідливий вплив на харчові інгредієнти і організм людини.
Чистий діоксид титану випускається у вигляді порошку з характерною кристалічною структурою. Це універсальний засіб для додання білого кольору харчовим продуктам. Завдяки стабільності кольору десерти і інша продукція навіть після заморозки або тривалого зберігання мають первісний колір. Замовити барвник можна просто на сайті Пекар-Кондитер.
Діоксид титану вважається найстабільнішим пігментом білого кольору серед харчових барвників. Завдяки чистоті речовини виключається поглинання кольору. Одним з важливих властивостей є інертність, яка виключає шкідливий вплив на харчові інгредієнти і організм людини.
Чистий діоксид титану випускається у вигляді порошку з характерною кристалічною структурою. Це універсальний засіб для додання білого кольору харчовим продуктам. Завдяки стабільності кольору десерти і інша продукція навіть після заморозки або тривалого зберігання мають первісний колір. Замовити барвник можна просто на сайті Пекар-Кондитер.
Опис
Діоксид титану вважається найстабільнішим пігментом білого кольору серед харчових барвників. Завдяки чистоті речовини виключається поглинання кольору. Одним з важливих властивостей є інертність, яка виключає шкідливий вплив на харчові інгредієнти і організм людини.
Чистий діоксид титану випускається у вигляді порошку з характерною кристалічною структурою. Це універсальний засіб для додання білого кольору харчовим продуктам. Завдяки стабільності кольору десерти і інша продукція навіть після заморозки або тривалого зберігання мають первісний колір. Замовити барвник можна просто на сайті Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах