Кошик
Ваш кошик порожній!
Неймовірно ароматні боби тонка - це невелике довгасте насіння, яке витягуються з плодів рослини - діптерікса запашного. Це дерево росте в тропічній частині Південної Америки, звідки боби поставляються по всьому світу під назвами сумбар, кумаруна, саррапіа, тагуа. Завдяки нетривіальному запаху тонка знайшли застосування в кондитерській галузі: в подрібненому вигляді їх додають в тісто, крем, морозиво. Десерти на основі вершків і молока готують іншим способом. Для їх ароматизації боби тонка виварюють протягом 10 хвилин. Особливістю насіння є його багаторазове використання - для цього боби необхідно промити і просушити. В якості віддушки насіння також використовують у приготуванні алкогольних напоїв.
Розфасовані по 5 грам боби тонка можна купити в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Неймовірно ароматні боби тонка - це невелике довгасте насіння, яке витягуються з плодів рослини - діптерікса запашного. Це дерево росте в тропічній частині Південної Америки, звідки боби поставляються по всьому світу під назвами сумбар, кумаруна, саррапіа, тагуа. Завдяки нетривіальному запаху тонка знайшли застосування в кондитерській галузі: в подрібненому вигляді їх додають в тісто, крем, морозиво. Десерти на основі вершків і молока готують іншим способом. Для їх ароматизації боби тонка виварюють протягом 10 хвилин. Особливістю насіння є його багаторазове використання - для цього боби необхідно промити і просушити. В якості віддушки насіння також використовують у приготуванні алкогольних напоїв.
Розфасовані по 5 грам боби тонка можна купити в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Неймовірно ароматні боби тонка - це невелике довгасте насіння, яке витягуються з плодів рослини - діптерікса запашного. Це дерево росте в тропічній частині Південної Америки, звідки боби поставляються по всьому світу під назвами сумбар, кумаруна, саррапіа, тагуа. Завдяки нетривіальному запаху тонка знайшли застосування в кондитерській галузі: в подрібненому вигляді їх додають в тісто, крем, морозиво. Десерти на основі вершків і молока готують іншим способом. Для їх ароматизації боби тонка виварюють протягом 10 хвилин. Особливістю насіння є його багаторазове використання - для цього боби необхідно промити і просушити. В якості віддушки насіння також використовують у приготуванні алкогольних напоїв.
Розфасовані по 5 грам боби тонка можна купити в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Неймовірно ароматні боби тонка - це невелике довгасте насіння, яке витягуються з плодів рослини - діптерікса запашного. Це дерево росте в тропічній частині Південної Америки, звідки боби поставляються по всьому світу під назвами сумбар, кумаруна, саррапіа, тагуа. Завдяки нетривіальному запаху тонка знайшли застосування в кондитерській галузі: в подрібненому вигляді їх додають в тісто, крем, морозиво. Десерти на основі вершків і молока готують іншим способом. Для їх ароматизації боби тонка виварюють протягом 10 хвилин. Особливістю насіння є його багаторазове використання - для цього боби необхідно промити і просушити. В якості віддушки насіння також використовують у приготуванні алкогольних напоїв.
Розфасовані по 5 грам боби тонка можна купити в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах