Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 390.00 грн
У продажу від: 50 грам
Паприка зелена різана має зручну для використання форму і розмір частинок. Для її виготовлення використовуються кращі м'ясисті сорти солодкого перцю, який попередньо позбавляють від насіння, потім висушують і подрібнюють. В Україні дана приправа з'явилася відносно недавно - тільки на початку двадцятого століття. Проте, завдяки своїй універсальності і поєднанням з іншими спеціями, зелена паприка стала незамінним інгредієнтом багатьох страв. Цей вид паприки має смак менш солодкий, ніж у червоній, але по-своєму пікантний і своєрідний. Буквально щіпка приправи, додана в овочеві, м'ясні страви або супи, здатна поліпшити смакові якості і урізноманітнити страву.
Термін зберігання сушеної добавки значно більший, ніж у свіжих овочів, і становить 24 місяці. Тому купити паприку зелену різану найкраще з запасом, щоб завжди мати під рукою ароматну приправу до своїх страв.
Опис
Паприка зелена різана має зручну для використання форму і розмір частинок. Для її виготовлення використовуються кращі м'ясисті сорти солодкого перцю, який попередньо позбавляють від насіння, потім висушують і подрібнюють. В Україні дана приправа з'явилася відносно недавно - тільки на початку двадцятого століття. Проте, завдяки своїй універсальності і поєднанням з іншими спеціями, зелена паприка стала незамінним інгредієнтом багатьох страв. Цей вид паприки має смак менш солодкий, ніж у червоній, але по-своєму пікантний і своєрідний. Буквально щіпка приправи, додана в овочеві, м'ясні страви або супи, здатна поліпшити смакові якості і урізноманітнити страву.
Термін зберігання сушеної добавки значно більший, ніж у свіжих овочів, і становить 24 місяці. Тому купити паприку зелену різану найкраще з запасом, щоб завжди мати під рукою ароматну приправу до своїх страв.
Паприка зелена різана має зручну для використання форму і розмір частинок. Для її виготовлення використовуються кращі м'ясисті сорти солодкого перцю, який попередньо позбавляють від насіння, потім висушують і подрібнюють. В Україні дана приправа з'явилася відносно недавно - тільки на початку двадцятого століття. Проте, завдяки своїй універсальності і поєднанням з іншими спеціями, зелена паприка стала незамінним інгредієнтом багатьох страв. Цей вид паприки має смак менш солодкий, ніж у червоній, але по-своєму пікантний і своєрідний. Буквально щіпка приправи, додана в овочеві, м'ясні страви або супи, здатна поліпшити смакові якості і урізноманітнити страву.
Термін зберігання сушеної добавки значно більший, ніж у свіжих овочів, і становить 24 місяці. Тому купити паприку зелену різану найкраще з запасом, щоб завжди мати під рукою ароматну приправу до своїх страв.
Опис
Паприка зелена різана має зручну для використання форму і розмір частинок. Для її виготовлення використовуються кращі м'ясисті сорти солодкого перцю, який попередньо позбавляють від насіння, потім висушують і подрібнюють. В Україні дана приправа з'явилася відносно недавно - тільки на початку двадцятого століття. Проте, завдяки своїй універсальності і поєднанням з іншими спеціями, зелена паприка стала незамінним інгредієнтом багатьох страв. Цей вид паприки має смак менш солодкий, ніж у червоній, але по-своєму пікантний і своєрідний. Буквально щіпка приправи, додана в овочеві, м'ясні страви або супи, здатна поліпшити смакові якості і урізноманітнити страву.
Термін зберігання сушеної добавки значно більший, ніж у свіжих овочів, і становить 24 місяці. Тому купити паприку зелену різану найкраще з запасом, щоб завжди мати під рукою ароматну приправу до своїх страв.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах