Кошик
Ваш кошик порожній!
Хрустка вівсяна крупа у вигляді пластівців, обсмажена та підсушена після обробки медом, - це і є популярна нині гранола. Але готова страва не така проста, як може здатися на перший погляд. Секрет її користі - у високій харчовій та енергетичній цінності, яка досягається завдяки використанню високоякісної сировини та особливою технологією виробництва. Так, максимальна температура обробки меду не перевищує 39 градусів Цельсія - тієї позначки, при якій інгредієнт вже починає танути, але ще не втрачає своїх корисних властивостей. Три види горіха - мигдаль, кеш'ю і волоський - додатково забезпечують легкозасвоюваним білком і жирами кожну порцію ласощів.
Для повноцінного сніданку та економії часу рекомендуємо купити смачну, розсипчасту гранолу з горіхами від українського виробника «Смак життя». Упаковки вагою 250 грам цілком вистачить на кілька порцій пластівців з молоком або йогуртом.
Опис
Хрустка вівсяна крупа у вигляді пластівців, обсмажена та підсушена після обробки медом, - це і є популярна нині гранола. Але готова страва не така проста, як може здатися на перший погляд. Секрет її користі - у високій харчовій та енергетичній цінності, яка досягається завдяки використанню високоякісної сировини та особливою технологією виробництва. Так, максимальна температура обробки меду не перевищує 39 градусів Цельсія - тієї позначки, при якій інгредієнт вже починає танути, але ще не втрачає своїх корисних властивостей. Три види горіха - мигдаль, кеш'ю і волоський - додатково забезпечують легкозасвоюваним білком і жирами кожну порцію ласощів.
Для повноцінного сніданку та економії часу рекомендуємо купити смачну, розсипчасту гранолу з горіхами від українського виробника «Смак життя». Упаковки вагою 250 грам цілком вистачить на кілька порцій пластівців з молоком або йогуртом.
Хрустка вівсяна крупа у вигляді пластівців, обсмажена та підсушена після обробки медом, - це і є популярна нині гранола. Але готова страва не така проста, як може здатися на перший погляд. Секрет її користі - у високій харчовій та енергетичній цінності, яка досягається завдяки використанню високоякісної сировини та особливою технологією виробництва. Так, максимальна температура обробки меду не перевищує 39 градусів Цельсія - тієї позначки, при якій інгредієнт вже починає танути, але ще не втрачає своїх корисних властивостей. Три види горіха - мигдаль, кеш'ю і волоський - додатково забезпечують легкозасвоюваним білком і жирами кожну порцію ласощів.
Для повноцінного сніданку та економії часу рекомендуємо купити смачну, розсипчасту гранолу з горіхами від українського виробника «Смак життя». Упаковки вагою 250 грам цілком вистачить на кілька порцій пластівців з молоком або йогуртом.
Опис
Хрустка вівсяна крупа у вигляді пластівців, обсмажена та підсушена після обробки медом, - це і є популярна нині гранола. Але готова страва не така проста, як може здатися на перший погляд. Секрет її користі - у високій харчовій та енергетичній цінності, яка досягається завдяки використанню високоякісної сировини та особливою технологією виробництва. Так, максимальна температура обробки меду не перевищує 39 градусів Цельсія - тієї позначки, при якій інгредієнт вже починає танути, але ще не втрачає своїх корисних властивостей. Три види горіха - мигдаль, кеш'ю і волоський - додатково забезпечують легкозасвоюваним білком і жирами кожну порцію ласощів.
Для повноцінного сніданку та економії часу рекомендуємо купити смачну, розсипчасту гранолу з горіхами від українського виробника «Смак життя». Упаковки вагою 250 грам цілком вистачить на кілька порцій пластівців з молоком або йогуртом.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах