Кошик
Ваш кошик порожній!
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» дозволяє отримати вироби високої якості, зменшити їх собівартість, оптимізувати виробничий процес, стабілізувати вихід готової продукції.
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» підходить для виготовлення продукції як опарним, так і безопарним методом. Спрощує роботу з борошном, що має слабку клейковину. Цей продукт дозволяє підвищити об’єм тіста, стимулює роботу дріжджових організмів, забезпечує рівномірну пористість м’якушки. Готові вироби мають приємну золотисту скориночку, однорідну структуру, хороший аромат. Вводять поліпшувач разом з борошном. Придбати його за привабливою ціною пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» дозволяє отримати вироби високої якості, зменшити їх собівартість, оптимізувати виробничий процес, стабілізувати вихід готової продукції.
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» підходить для виготовлення продукції як опарним, так і безопарним методом. Спрощує роботу з борошном, що має слабку клейковину. Цей продукт дозволяє підвищити об’єм тіста, стимулює роботу дріжджових організмів, забезпечує рівномірну пористість м’якушки. Готові вироби мають приємну золотисту скориночку, однорідну структуру, хороший аромат. Вводять поліпшувач разом з борошном. Придбати його за привабливою ціною пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» дозволяє отримати вироби високої якості, зменшити їх собівартість, оптимізувати виробничий процес, стабілізувати вихід готової продукції.
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» підходить для виготовлення продукції як опарним, так і безопарним методом. Спрощує роботу з борошном, що має слабку клейковину. Цей продукт дозволяє підвищити об’єм тіста, стимулює роботу дріжджових організмів, забезпечує рівномірну пористість м’якушки. Готові вироби мають приємну золотисту скориночку, однорідну структуру, хороший аромат. Вводять поліпшувач разом з борошном. Придбати його за привабливою ціною пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» дозволяє отримати вироби високої якості, зменшити їх собівартість, оптимізувати виробничий процес, стабілізувати вихід готової продукції.
Поліпшувач для хліба «Об’єм і структура» підходить для виготовлення продукції як опарним, так і безопарним методом. Спрощує роботу з борошном, що має слабку клейковину. Цей продукт дозволяє підвищити об’єм тіста, стимулює роботу дріжджових організмів, забезпечує рівномірну пористість м’якушки. Готові вироби мають приємну золотисту скориночку, однорідну структуру, хороший аромат. Вводять поліпшувач разом з борошном. Придбати його за привабливою ціною пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах