Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Угорський пиріг

Угорський пиріг
Угорський пиріг

Складові

Бренді
3 столові ложки
Ванільний стручок
1 штука
Вершкове масло
320 грам
Молоко
250 грам
Пшеничне борошно
50 грам
Пшеничне цільнозернове борошно
500 грам
Розпушувач Універсал
1 столова ложка
Сіль
щіпка
Цукор
300 грам
Черешня
900 грам
Яйце куряче
1 штука

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ваніль в стручках, 12-14 см
Ваніль в стручках, 12-14 см
Арт: 379001
В наявності
Ванільний стручок є недозрівшим плодом рослини роду Ваніль, сімейства орхідних. Коротке бланшування ...
82.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Арт: 36007
Немає в наявності
У кондитерській справі просто не обійтися без пшеничного борошна високої якості. Особливо якщо це ст...
42.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно пшеничне цільнозернове, 1 кг
Борошно пшеничне цільнозернове, 1 кг
Арт: 208048
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 1.00шт
Отримання пшеничного цільнозернового борошна передбачає подрібнення злаків повністю, без відсіювання...
48.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Ягоди помити, очистити від кісточок і пересипати 40 грамами пшеничного борошна.

2. Внутрішню поверхню форми (найкраще силіконової) обробити невеликою кількістю розтопленого вершкового масла, злегка припудривши зверху залишком борошна вищого сорту.

3. З'єднати бренді, цукор і розм'якшене вершкове масло. Сюди ж додати вилучену серединку ванільного стручка і яйце. Вінчиком акуратно збити масу.

4. Окремо змішати цільнозернове борошно, сіль та універсальний розпушувач. Поетапно внести масляну суміш, потім молоко, і розмішати до отримання однорідного напівфабрикату.

5. Тісто вилити у змащену форму, за допомогою силіконової лопатки створити рівну поверхню. Черешню рівномірно викласти зверху. Випікати 40 - 50 хвилин в залежності від товщини пирога до появи рум'яної скоринки.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах