Кошик
Ваш кошик порожній!
Кмин - це багаторічна покривна рослина, сушені семена якої здавна застосовуються в кулінарії. Цій пряності притаманний гіркуватий смак і насичений пряний аромат з ноткою аніса. Кмин активно використовується в хлібопеченні та консервації для створення неповторного аромату. Ця спеція відмінно поєднується з м'ясом та рибою, головне використовувати її помірно.
Ціна за кг: 290.00 грн
У продажу від: 50 грам
Кмин - це сушені світло-коричневі зерна, з гіркуватим присмаком та пряним ароматом. Зонтична двостороння рослина, що виростає переважно в Європі, подарувала кулінарам цю оригінальну пряність. Існує більше 30-ти видів цієї спеції, але в їжу використовують тільки кмин звичайний. Саме він має цей трохи терпкий, насичений аромат з відтінком аніса. Кмин багатий вітаміном Е, але зловживати ним все ж не варто.
Традиційно ця пряність використовувалася тільки для засолення овочів на зиму. У гарячій воді, бульоні або в сковорідці ефірні масла виділяються інтенсивніше, тому смак цієї спеції розкривається значно краще при нагріванні. Маринуючи м'ясо, краще помолоти спеції заздалегідь, щоб сповна наситити страву їх яскравим ароматом. Класичний рецепт тушеної капусти неможливий без цієї спеції. Домашній хліб буде значно вкуснішим, якщо в посудину кинути щепту цієї пряності, а також можна посипати поверхню виробів кмином задля декоративного ефекту. Купити кмин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Кмин - це сушені світло-коричневі зерна, з гіркуватим присмаком та пряним ароматом. Зонтична двостороння рослина, що виростає переважно в Європі, подарувала кулінарам цю оригінальну пряність. Існує більше 30-ти видів цієї спеції, але в їжу використовують тільки кмин звичайний. Саме він має цей трохи терпкий, насичений аромат з відтінком аніса. Кмин багатий вітаміном Е, але зловживати ним все ж не варто.
Традиційно ця пряність використовувалася тільки для засолення овочів на зиму. У гарячій воді, бульоні або в сковорідці ефірні масла виділяються інтенсивніше, тому смак цієї спеції розкривається значно краще при нагріванні. Маринуючи м'ясо, краще помолоти спеції заздалегідь, щоб сповна наситити страву їх яскравим ароматом. Класичний рецепт тушеної капусти неможливий без цієї спеції. Домашній хліб буде значно вкуснішим, якщо в посудину кинути щепту цієї пряності, а також можна посипати поверхню виробів кмином задля декоративного ефекту. Купити кмин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Кмин - це сушені світло-коричневі зерна, з гіркуватим присмаком та пряним ароматом. Зонтична двостороння рослина, що виростає переважно в Європі, подарувала кулінарам цю оригінальну пряність. Існує більше 30-ти видів цієї спеції, але в їжу використовують тільки кмин звичайний. Саме він має цей трохи терпкий, насичений аромат з відтінком аніса. Кмин багатий вітаміном Е, але зловживати ним все ж не варто.
Традиційно ця пряність використовувалася тільки для засолення овочів на зиму. У гарячій воді, бульоні або в сковорідці ефірні масла виділяються інтенсивніше, тому смак цієї спеції розкривається значно краще при нагріванні. Маринуючи м'ясо, краще помолоти спеції заздалегідь, щоб сповна наситити страву їх яскравим ароматом. Класичний рецепт тушеної капусти неможливий без цієї спеції. Домашній хліб буде значно вкуснішим, якщо в посудину кинути щепту цієї пряності, а також можна посипати поверхню виробів кмином задля декоративного ефекту. Купити кмин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Кмин - це сушені світло-коричневі зерна, з гіркуватим присмаком та пряним ароматом. Зонтична двостороння рослина, що виростає переважно в Європі, подарувала кулінарам цю оригінальну пряність. Існує більше 30-ти видів цієї спеції, але в їжу використовують тільки кмин звичайний. Саме він має цей трохи терпкий, насичений аромат з відтінком аніса. Кмин багатий вітаміном Е, але зловживати ним все ж не варто.
Традиційно ця пряність використовувалася тільки для засолення овочів на зиму. У гарячій воді, бульоні або в сковорідці ефірні масла виділяються інтенсивніше, тому смак цієї спеції розкривається значно краще при нагріванні. Маринуючи м'ясо, краще помолоти спеції заздалегідь, щоб сповна наситити страву їх яскравим ароматом. Класичний рецепт тушеної капусти неможливий без цієї спеції. Домашній хліб буде значно вкуснішим, якщо в посудину кинути щепту цієї пряності, а також можна посипати поверхню виробів кмином задля декоративного ефекту. Купити кмин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах