Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Сирна паска

Сирна паска
Сирна паска

Складові

В'ялена вишня
200 грам
Ванільний стручок
1 штука
Вершки
400 грам (жирністю 10-20%)
Вершкове масло
200 грам
Горіхи
100 грам
Творог
1 кілограм
Цукор
150 грам
Шоколад
200 грам
Яйце куряче
3 штуки

Час приготування: 13 годин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ваніль в стручках, 12-14 см
Ваніль в стручках, 12-14 см
Арт: 379001
В наявності
Ванільний стручок є недозрівшим плодом рослини роду Ваніль, сімейства орхідних. Коротке бланшування ...
82.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдаль сирий
Мигдаль сирий
Арт: 83002
В наявності
Мигдаль володіє незвичайними смаковими якостями та особливим ароматом. Це дозволяє широко використов...
420.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Фундук
Фундук
Арт: 114002
В наявності
Використовувати фундук можна як у цілому вигляді (наприклад, в шоколадних цукерках), так і в подрібн...
520.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%
Шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%
Арт: 261004
Немає в наявності
Улюблений багатьма ласунами по всьому світу шоколад молочний "Barry Callebaut" зайняв гідне місце в ...
500.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Вишня в'ялена
Вишня в'ялена
Арт: 786001
В наявності
Одна з найпопулярніших ягід нашого регіону, а саме вишня, часто використовується в кондитерській спр...
430.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Сир протерти через сито або подрібнити в блендері. З'єднати з розм'якшеним вершковим маслом.

2. В окремій ємності з товстим дном перемішати яйця з цукром та вершками. Розрізати стручок ванілі і ножем витягти серединку. Насіння додати до яєчно-вершкової маси і на невеликому вогні довести масу до кипіння. Регулярно помішуючи, суміш уварити (5-6 хвилин), а потім охолодити до кімнатної температури.

3. Горіхи подрібнити. Шоколадні монетки розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Інгредієнти з'єднати з в'яленою вишнею, сирною та яєчною масами.

4. Зібрати форму для паски, її внутрішню частину вистелити марлею, складеною в два шари, і заповнити сирним напівфабрикатом. Згорнувши краї марлі, поставити зверху будь-який вантаж. Саму форму краще помістити в ємність (для збору сироватки) і відправити в холодильник на 12 годин.

5. Готову паску вийняти з форми та прикрасити помадкою.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах