Приготування:
1. Сир протерти через сито або подрібнити в блендері. З'єднати з розм'якшеним вершковим маслом.
2. В окремій ємності з товстим дном перемішати яйця з цукром та вершками. Розрізати стручок ванілі і ножем витягти серединку. Насіння додати до яєчно-вершкової маси і на невеликому вогні довести масу до кипіння. Регулярно помішуючи, суміш уварити (5-6 хвилин), а потім охолодити до кімнатної температури.
3. Горіхи подрібнити. Шоколадні монетки розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Інгредієнти з'єднати з в'яленою вишнею, сирною та яєчною масами.
4. Зібрати форму для паски, її внутрішню частину вистелити марлею, складеною в два шари, і заповнити сирним напівфабрикатом. Згорнувши краї марлі, поставити зверху будь-який вантаж. Саму форму краще помістити в ємність (для збору сироватки) і відправити в холодильник на 12 годин.
5. Готову паску вийняти з форми та прикрасити помадкою.