Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 200.00 грн
У продажу від: 50 грам
Розмарин - дійсно дивовижна спеція, аромат якої важко сплутати з чимось іншим. Ще римляни відзначили виняткові ароматичні якості цієї прянощі, адже на її основі готували парфумерні масла. Пізніше розмарин стали використовувати і в кулінарії. Молоді пагони цієї рослини ретельно збирають і піддають сушці, щоб продовжити термін придатності і зберегти неперевершений запах спеції. На сьогоднішній день розмарин культивують в Північній Африці, Південній Європі та Індії.
Злегка солодкуватий і камфорний аромат розмарину цінується кулінарами в усьому світі. В букеті цієї спеції відчутні хвойні нотки, смак досить пряний з ледь помітною гостротою. Багато страв італійської та французької кухні немислимі без цієї пряності. Розмарин відмінно відтіняє м'ясо, надаючи йому нових відтінків, добре поєднується з білою та річковою рибою, а також випічкою. Справжній стейк і ароматну італійську фокаччу неможливо приготувати без даної спеції. Використовуйте розмарин в невеликій кількості, щоб не зіпсувати смак страви. Купити розмарин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Розмарин - дійсно дивовижна спеція, аромат якої важко сплутати з чимось іншим. Ще римляни відзначили виняткові ароматичні якості цієї прянощі, адже на її основі готували парфумерні масла. Пізніше розмарин стали використовувати і в кулінарії. Молоді пагони цієї рослини ретельно збирають і піддають сушці, щоб продовжити термін придатності і зберегти неперевершений запах спеції. На сьогоднішній день розмарин культивують в Північній Африці, Південній Європі та Індії.
Злегка солодкуватий і камфорний аромат розмарину цінується кулінарами в усьому світі. В букеті цієї спеції відчутні хвойні нотки, смак досить пряний з ледь помітною гостротою. Багато страв італійської та французької кухні немислимі без цієї пряності. Розмарин відмінно відтіняє м'ясо, надаючи йому нових відтінків, добре поєднується з білою та річковою рибою, а також випічкою. Справжній стейк і ароматну італійську фокаччу неможливо приготувати без даної спеції. Використовуйте розмарин в невеликій кількості, щоб не зіпсувати смак страви. Купити розмарин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Розмарин - дійсно дивовижна спеція, аромат якої важко сплутати з чимось іншим. Ще римляни відзначили виняткові ароматичні якості цієї прянощі, адже на її основі готували парфумерні масла. Пізніше розмарин стали використовувати і в кулінарії. Молоді пагони цієї рослини ретельно збирають і піддають сушці, щоб продовжити термін придатності і зберегти неперевершений запах спеції. На сьогоднішній день розмарин культивують в Північній Африці, Південній Європі та Індії.
Злегка солодкуватий і камфорний аромат розмарину цінується кулінарами в усьому світі. В букеті цієї спеції відчутні хвойні нотки, смак досить пряний з ледь помітною гостротою. Багато страв італійської та французької кухні немислимі без цієї пряності. Розмарин відмінно відтіняє м'ясо, надаючи йому нових відтінків, добре поєднується з білою та річковою рибою, а також випічкою. Справжній стейк і ароматну італійську фокаччу неможливо приготувати без даної спеції. Використовуйте розмарин в невеликій кількості, щоб не зіпсувати смак страви. Купити розмарин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Розмарин - дійсно дивовижна спеція, аромат якої важко сплутати з чимось іншим. Ще римляни відзначили виняткові ароматичні якості цієї прянощі, адже на її основі готували парфумерні масла. Пізніше розмарин стали використовувати і в кулінарії. Молоді пагони цієї рослини ретельно збирають і піддають сушці, щоб продовжити термін придатності і зберегти неперевершений запах спеції. На сьогоднішній день розмарин культивують в Північній Африці, Південній Європі та Індії.
Злегка солодкуватий і камфорний аромат розмарину цінується кулінарами в усьому світі. В букеті цієї спеції відчутні хвойні нотки, смак досить пряний з ледь помітною гостротою. Багато страв італійської та французької кухні немислимі без цієї пряності. Розмарин відмінно відтіняє м'ясо, надаючи йому нових відтінків, добре поєднується з білою та річковою рибою, а також випічкою. Справжній стейк і ароматну італійську фокаччу неможливо приготувати без даної спеції. Використовуйте розмарин в невеликій кількості, щоб не зіпсувати смак страви. Купити розмарин в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах