Кошик
Ваш кошик порожній!
Сухая гвоздика запашна володіє має досить специфічний і дуже сильний пряний аромат. Використовується ця спеція в кондитерській промисловості, маринадах, а також широко застосовується в приготуванні напоїв. Не варто забувати, що додавати цю пряність необхідно в невеликих кількостях, тому що гвоздика може повністю змінити смак страви.
Ціна за кг: 920.00 грн
У продажу від: 50 грам
Тропічна рослина з сімейства миртових подарувала кулінарам всього світу неймовірно ароматну пряність - гвоздику. Молоді квіткові бруньки цієї рослини сушать і використовують по всьому світу як спецію під назвою гвоздика. Двічі на рік збирають урожай з цих дерев, далі - сушка прянощі на сонці до появи характерного тріску при перемеленні гвоздики. Витрати на виробництво цієї прянощі невеликі, саме тому й ціна кінцевого продукту цілком прийнятна. Основні властивості гвоздики - це специфічний аромат і пікантний смак.
Гвоздика ціла сушена знайшла широке застосування в країнах Європи і Азії. Кулінарія взяла на озброєння цю пряність і застосовується вона головним чином в маринадах для м'яса, риби і овочів. І промислові виробництва і господині додають гвоздику в м'ясну або овочеву консервацію. Ця ароматна спеція в суміші з корицею використовується при приготуванні пудингів, напоїв та інших кондитерських виробів. Оскільки гвоздика має насичений смак і аромат, необхідно строго контролювати норми її закладки. Головне правило - чим ніжніше повинен бути аромат, тим пізніше додавайте цю пряність у свої страви. Купити гвоздику в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Тропічна рослина з сімейства миртових подарувала кулінарам всього світу неймовірно ароматну пряність - гвоздику. Молоді квіткові бруньки цієї рослини сушать і використовують по всьому світу як спецію під назвою гвоздика. Двічі на рік збирають урожай з цих дерев, далі - сушка прянощі на сонці до появи характерного тріску при перемеленні гвоздики. Витрати на виробництво цієї прянощі невеликі, саме тому й ціна кінцевого продукту цілком прийнятна. Основні властивості гвоздики - це специфічний аромат і пікантний смак.
Гвоздика ціла сушена знайшла широке застосування в країнах Європи і Азії. Кулінарія взяла на озброєння цю пряність і застосовується вона головним чином в маринадах для м'яса, риби і овочів. І промислові виробництва і господині додають гвоздику в м'ясну або овочеву консервацію. Ця ароматна спеція в суміші з корицею використовується при приготуванні пудингів, напоїв та інших кондитерських виробів. Оскільки гвоздика має насичений смак і аромат, необхідно строго контролювати норми її закладки. Головне правило - чим ніжніше повинен бути аромат, тим пізніше додавайте цю пряність у свої страви. Купити гвоздику в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Тропічна рослина з сімейства миртових подарувала кулінарам всього світу неймовірно ароматну пряність - гвоздику. Молоді квіткові бруньки цієї рослини сушать і використовують по всьому світу як спецію під назвою гвоздика. Двічі на рік збирають урожай з цих дерев, далі - сушка прянощі на сонці до появи характерного тріску при перемеленні гвоздики. Витрати на виробництво цієї прянощі невеликі, саме тому й ціна кінцевого продукту цілком прийнятна. Основні властивості гвоздики - це специфічний аромат і пікантний смак.
Гвоздика ціла сушена знайшла широке застосування в країнах Європи і Азії. Кулінарія взяла на озброєння цю пряність і застосовується вона головним чином в маринадах для м'яса, риби і овочів. І промислові виробництва і господині додають гвоздику в м'ясну або овочеву консервацію. Ця ароматна спеція в суміші з корицею використовується при приготуванні пудингів, напоїв та інших кондитерських виробів. Оскільки гвоздика має насичений смак і аромат, необхідно строго контролювати норми її закладки. Головне правило - чим ніжніше повинен бути аромат, тим пізніше додавайте цю пряність у свої страви. Купити гвоздику в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Тропічна рослина з сімейства миртових подарувала кулінарам всього світу неймовірно ароматну пряність - гвоздику. Молоді квіткові бруньки цієї рослини сушать і використовують по всьому світу як спецію під назвою гвоздика. Двічі на рік збирають урожай з цих дерев, далі - сушка прянощі на сонці до появи характерного тріску при перемеленні гвоздики. Витрати на виробництво цієї прянощі невеликі, саме тому й ціна кінцевого продукту цілком прийнятна. Основні властивості гвоздики - це специфічний аромат і пікантний смак.
Гвоздика ціла сушена знайшла широке застосування в країнах Європи і Азії. Кулінарія взяла на озброєння цю пряність і застосовується вона головним чином в маринадах для м'яса, риби і овочів. І промислові виробництва і господині додають гвоздику в м'ясну або овочеву консервацію. Ця ароматна спеція в суміші з корицею використовується при приготуванні пудингів, напоїв та інших кондитерських виробів. Оскільки гвоздика має насичений смак і аромат, необхідно строго контролювати норми її закладки. Головне правило - чим ніжніше повинен бути аромат, тим пізніше додавайте цю пряність у свої страви. Купити гвоздику в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах